Vaikuttavaa hyvinvointia

Vahvistamme mielen voimavaroja ja osaamista yksilöllisesti kohdaten.

CREATE ACCOUNT

Tämän IhanaElon digitaalisen palvelun käyttöönottoon tarvitset Uranet® -tunnukset. Voit hankkia sellaisen ohjaajalta. Rekisteröinti on nopea ja yksinkertainen toimenpide.

登录

Onko sinulla jo Uranet® -tunnukset? Pääset käyttämään IhanaElo®-digipalveluita kirjautumalla Uranetiin ja tilaamaan ne itsellesi.

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus (16 vkoa ~ 4 kk)

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus on rakennettu juuri sinua varten, joka haluat kestävää muutosta ja ihanampaa eloa. Saat ohjaajastasi ikioman rinnallakulkijasi ja tukijasi, jotta tällä kertaa onnistut varmasti! 

Tutustu IhanaElo®-tiimimme ja löydä juuri sinulle tähän hetkeen sopivin kannustaja.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä elostasi ihanaa! Seuraavat
kuukauden voivat muuttaa elämäsi. Syöksy avoimin mielin matkaan ja
käännä katseesi kohti omaa hyvinvointiasi!

 

Valmennuksesi kohti Ihanaa Eloa sisältää:

  • Henkilökohtaisen alkukartoituksen ja -tapaamisen 90 min
  • IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssin, joka sisältää
    • IhanaElo®-hyvinvointiluennon ravinnosta ja painonhallinnasta, liikunnasta ja arkiaktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta sekä elämän sallinnasta
    • 16 viikon tehtävät hyvinvointimatkasi tueksi
    • Vinkkejä ihanan elosi löytämiseksi
  • Päivittäiseen käyttöösi seurantataulukon edistymisesi ja tehtäviesi seuraamiseksi
  • Säännöllisen seurantatapaamisen IhanaElo®-hyvinvointiohjaajasi kanssa kahden viikon välein eli yhteensä kahdeksan kertaa. 

Hyvinvointiohjaajan koulutus​

Hyvinvointiohjaajan koulutuksesta tarkempi kuvaus löytyy IhanaElon nettisivuilta.​

Perustietoa koulutuksesta

Hyvinvointiohjaajan koulutuksessa keskitytään niin omaan hyvinvointiin kuin liiketoiminnan laajentamiseen IhanaElo®-ohjaajana. Tule mukaan muuttamaan eloa ihanammaksi! IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet
Koulutus on opiskelumalliltaan ylivoimaisesti kaikkein joustavin opiskelijalle. Koulutus sisältää myös vahvan henkilökohtaisen kokemuksen ja yksilöllisen valmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Joustavuus rakentuu verkon hyödyntämisestä ja sähköisten välineiden monipuolisesta käytöstä.

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Hinta on superkohtuullinen verrattuna muihin näin laajoihin koulutuskokonaisuuksiin. IhanaElo®-ohjaajakoulutus sisältää kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: ravinnon ja painonhallinnan, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämän sallinnan. Laaja verkkomateriaali tukee viikoittain etenevää 20 viikon koulutusta. Saat kaikilta osa-alueilta monipuolisen tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luento- ja tehtävämateriaalin sekä konkreettiset välineet yrittäjän tärkeimmän työvälineen eli itsesi huolehtimiseen, ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistamme, että uusi liiketoimintasi on varmasti kannattavaa.

Hyvinvointiohjaajan koulutus
Koulutuksen jälkeen jaksat siis itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.
Click Here
Hyvinvointiohjaajan koulutus
Valmis asiakkaalle myytävä verkkovalmennus tukee ohjattavasi edistymistä. Alkukartoituslomakkeiden avulla löydät helposti asiakkaan kanssa hänelle kaikkein tärkeimmät asiat ja painopistealueet, joihin voit oman ohjaajan tukesi antaa.
Click Here
Hyvinvointiohjaajan koulutus
Seurantalomakkeiden täyttäminen tuo ohjattavallesi selkeän etenemisen polun ja sinulle välineen, jonka avulla näet haasteet ja onnistumiset. Tulosi kasvavat niin ohjaajatapaamisten kuin muun palvelumyynnin kasvun kautta.
Click Here
Previous
Next

QUESTIONS? WE HELP YOU

IhanaElo Oy

Valmennuspalvelulle digitaaliset puitteet tarjoaa Uranet®.

Oy Digital Education Services Finland Ab

zh_CN简体中文