IhanaElo® -hyvinvointiohjaajan koulutus

CREATE ACCOUNT

Tämän IhanaElon digitaalisen opetusmedian käyttöönottoon tarvitset Uranet® -tunnukset. Voit hankkia sellaisen ohjaajalta. Rekisteröinti on nopea ja yksinkertainen toimenpide.

LOGIN

Onko sinulla jo Uranet® –tunnukset? Pääset käyttämään digitaalisia opetusmedioita kirjautumalla palveluun ja tilaamaan ne itsellesi.

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Hyvinvointiohjaajan koulutuksesta ja koulutuksen sisällöstä tarkempi kuvaus löytyy IhanaElon nettisivuilta.​

Hyvinvointiohjaajan koulutuksessa keskitytään niin omaan hyvinvointiin kuin liiketoiminnan laajentamiseen IhanaElo®-ohjaajana. Tule mukaan muuttamaan eloa ihanammaksi! IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Koulutus on opiskelumalliltaan ylivoimaisesti kaikkein joustavin opiskelijalle. Koulutus sisältää myös vahvan henkilökohtaisen kokemuksen ja yksilöllisen valmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Joustavuus rakentuu verkon hyödyntämisestä ja sähköisten välineiden monipuolisesta käytöstä.

Hinta on superkohtuullinen verrattuna muihin näin laajoihin koulutuskokonaisuuksiin. IhanaElo®-ohjaajakoulutus sisältää kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: ravinnon ja painonhallinnan, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämän sallinnan. Laaja verkkomateriaali tukee viikoittain etenevää 20 viikon koulutusta. Saat kaikilta osa-alueilta monipuolisen tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luento- ja tehtävämateriaalin sekä konkreettiset välineet yrittäjän tärkeimmän työvälineen eli itsesi huolehtimiseen, ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistamme, että uusi liiketoimintasi on varmasti kannattavaa.

Hyvinvointiohjaajan koulutus
Koulutuksen jälkeen jaksat siis itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.
Click Here
Hyvinvointiohjaajan koulutus
Valmis asiakkaalle myytävä verkkovalmennus tukee ohjattavasi edistymistä. Alkukartoituslomakkeiden avulla löydät helposti asiakkaan kanssa hänelle kaikkein tärkeimmät asiat ja painopistealueet, joihin voit oman ohjaajan tukesi antaa.
Click Here
Hyvinvointiohjaajan koulutus
Seurantalomakkeiden täyttäminen tuo ohjattavallesi selkeän etenemisen polun ja sinulle välineen, jonka avulla näet haasteet ja onnistumiset. Tulosi kasvavat niin ohjaajatapaamisten kuin muun palvelumyynnin kasvun kautta.
Click Here
Hyvinvointiohjaajan koulutus
Valmentajana matkalla toimii Alisa Yli-Villamo, IhanaElon yrittäjä, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä pitkän uran yritysmaailmassa tehnyt talouden ammattilainen.
Click Here
Previous
Next

Keskustelupalvelut käytössäsi

Hyvinvointiohjaajan oppimista edistävät verkkokeskustelut, jotka tukevat osaamisen kehittymistä ja verkostoitumista toisten ohjaajien kanssa.
Pääset mukaan keskustelualueille aloittamalla IhanaElon tarjoaman hyvinvointiohjaajan koulutuksen.
UUSI

QUESTIONS? WE HELP YOU

IhanaElo Oy

Uranet® 2019 digitaaliset opetusmediajulkaisut | Oy Digital Education Services Finland Ab

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish