QT -valmennusta Uranetissa

Qt on alustariippumaton ohjelmistojen ja graafisten käyttöliittymien käyttöliittymäkirjasto ja ohjelmointiympäristö. Qt sisältää muiden muassa C++ -luokkakirjaston, omaa QML-kieltä käyttävän QtQuick-kirjaston ja alustariippumattoman ohjelmointiympäristön. Qt-ympäristöä käytetään myös tekstipohjaisten sekä palvelinohjelmistojen kehittämiseen.

Syksyllä 2021 toteutettiin yhteistyössä Haaga-Helian Ammattikorkeakoulun sekä QT companyn kanssa QT-valmennusprojekti opiskelijoiden käyttöön. Perustettu palvelu on edelleen tilattavissa ja hyödynnettävissä opetus- ja valmennuskäyttöön, Sitä voidaan hyödnytää myös kansainvälisesti, koska kehitetty palvelu on julkaistu englannin kielellä. Lisätietoa palvelusta QT-valmennuspalvelun verkkosivulta Uranetissa osoitteessa qt.digitaleducationservices.fi. Käyttöönotto valmennuskäyttöön on helppoa missä ja milloin tahansa palvelukohtaisten älykoodien avulla.

Myös itse voi kehittää omia palveluita rekisteröitymällä Uranet® -palveluntuottajaksi osoitteessa palveluntuottajat.fi ja palveluiden kehittäminen voi alkaa välittömästi ilman IT-investointeja ja IT-työtä. Älykoodeja tilaamalla palvelut saa käyttöönsä välittömästi.

sv_SESvenska