Kulttuuri.info -palvelut tapahtumatuottajille

Kulttuuri.info tarjoaa helpon mahdollisuuden jatkaa tapahtumia verkossa. Se on suunniteltu tapahtumatuottajien verkkopalveluksi, jonka avulla tavoitetaan tapahtumavieraat helposti. Näyttelyistä, esittelyistä ja promootioista on vaivatonta laatia sisältöjä sekä jakaa niitä käyttöön näyttelyvieraille. Sisällöt voivat olla esimerkiksi kuvia, tekstejä, animaatioita, videoita, äänileikkeitä tai vaikkapa pdf-tiedostoja. Niin on helppo tehdä kyselyitä ja osallistaa palveluiden avulla tapahtumien kävijöitä toimintaan. Näin tapahtumat voivat jatkua, vaikka itse tapahtuma olisi päättynytkin.

Tapahtumantuottajana voi seurata palveluiden käyttöä ja katsomaan, miten palveluita käytetään. Samalla saa helpolla tavalla yhteyden tapahtumien vieraisiin ja on vaivatonta markkinoida tulevia tapahtumia.

Kulttuuri.infon palvelut ja työkalut saa käyttöön tilaamalla kulttuuri.infon verkko-osoitteen. Työkalut ja alustat ovat aina maksuttomia. Ainoa kustannus on älykoodien tilaaminen palveluiden käyttöönottoa varten.

Lisätietoa verkko-osoitteesta kulttuuri.info.

sv_SESvenska