I love 8-bit -näyttely Uranetissa

I love 8-bit on tietokonenäyttely, joka esittelee tietotekniikan historiaa konkreettisesti aikansa laitteistoilla ja ohjelmistoilla. Se voidaan tilata mihin tahansa sopivaan paikkaan ihailtavaksi ja katsottavaksi. Laitteita voi myös nähdä toiminnassa ja niitä pääsee myös kokeilemaan käytännössä.

I love 8-bit tuo esille lähes kaikki merkittävimmät tietokonelaitteet 1980-luvulta.

Millaisia olivat 8-bittiset tietokoneet, entä niiden 16 bittiset seuraajat? Millaisia pelejä pelattiin 1980-luvulla? Oliko silloin tietokoneissa millaisia hyötyohjelmia?

Tämä ja paljon muuta selviää I love 8-bit näyttelyssä. Se on helppo tilata ja järjestää, koska laitteista ei peritä vuokraa. Ainoa kustannus on näyttelyyn liittyvä logistiikka, joka vastaa kuljetuksesta, asentamisesta ja näyttelyn purkamisesta.

I love 8-bit tietokonenäyttelyllä on myös oma nettipalvelu Uranetissa. Näyttelyn nettijatkoissa pääsee Uranetissa perehtymään laitteisiin ja niiden taustoihin syvällisemmin. Jokainen I love 8-bit näyttelyjärjestäjä saa käyttöönsä sadalle kävijälle nettijatkot näyttelyn tilaamisen yhteydessä.

Näyttelyn verkkosivu on osoitteessa:
ilove8bit.fi

Näyttelyn nettijatkoille pääsee osoitteessa:
8bit.kulttuuri.info

Tietokonekulttuuri on käsin koskeltavissa I love 8-bit näyttelyssä.

zh_CN简体中文