Uusi hinnoittelumalli: käyttäjäkohtaiset kertakustannukset

Mitä uutta?

Uranetin digipalvelukohtaiseen kertakustannukseen perustuva hinnoittelumalli korvaa monimutkaiset kuukausihinnoitteluun ja lisenssimaksuihin perustuvat tietojärjestelmähankinnat. Tietojärjestelmien perinteinen rasite on ollut, että ne kerryttävät kustannuksia vaikka tietojärjestelmiä ei käytettäisi. Kun kustannukset esiintyvät vain kerran ja ne liittyvät käyttöönottoon, tietojärjestelmien kustannukset ovat todella edullisia.

Heti käyttövalmis digipalvelu ei vaadi IT-projektia. Riittää että tilaa digipalvelun perustamisen tai tilaa käyttäjiä digipalvelulle.

Mitä hinnoittelumalli mahdollistaa

  • Käyttäjään perustuva kertakustannus on helppo tapa hahmottaa kustannuksia: käyttäjien määrä x käyttäjän yksikköhinta = kustannus
  • Kun kertakustannus on tiedossa, mikäpä estäisi myymästä oman digipalvelun kolmannen osapuolen käyttöön. Kertakustannus tarkoittaa sisäänostohintaa, jonka päälle voi laskea oman marginaalin. Digipalvelulle syntyy näin jälleenmyyntiarvoa Uranetissa.
  • Uranet -digipalveluiden käytön voi aloittaa ja lopettaa ilman erillisiä sopimuksia
  • Kertakustanteinen digipalvelu tarkoittaa lisensointimahdollisuuksia, sillä kerran julkaistu digipalvelui on monikäyttöinen jota  voidaan ketjuttaa loputtomasti eri organisaatioille. Ainoa tehdä on vain löytää käyttäjäorganisaatiot, tietotekniikka-asioiden kanssa ei tarvitse huolehtia.
  • Voit keksiä digipalvelulle rajattomasti käyttömahdollisuuksia ja voit hinnoitella itse vapaasti oman digipalvelusi Uranetissa.
  • Suuremmat tilauserät tarkoittavat edullisempia käyttäjäkustannuksia, kun samassa yhteydessä tilaa enemmän käyttäjiä, myös hinta on edullisempi.
  • Digipalvelun käyttäjäkohtainen kertakustannus on todellakin kertakustannus, sillä muita kuluja ei ole.

 

 
Lisätietoa käyttöönotosta ja tietohallintopalveluista:

Oy Digital Education Services Finland Ab

《Uusi hinnoittelumalli: käyttäjäkohtaiset kertakustannukset》有1条留言

留下评论

zh_CN简体中文
en_USEnglish fiSuomi sv_SESvenska ru_RUРусский zh_CN简体中文