Uranetin B2B -ominaisuus tarkoittaa vaihdettavia digipalveluita

Mitä uutta?

Vaihdettavat digipalvelut ovat uusi B2B -ominaisuus, jossa sisältöä ja palveluita voidaan siirtää käyttöön tuottajalta toiselle digipalvelun tuottajalle. Se tarkoittaa sitä, että osapuolet voivat käyttää yksityisesti omien asiakkaiden kanssa toistensa luomia digipalveluita Uranetissa. Tämä on mahdollista, mikäli alkuperäinen digipalvelun tuottaja ilmoittaa Uranet -tietohallintopalveluun digipalvelunsa uuden käyttäjän tiedot.

Esimerkki 1:Digipalvelun lisensointi osapuolelta toiselle

  • Helsingissä toimiva koulutuspalveluita tuottava yritys päättää tilata digipalvelun Uranetiin julkaistavaksi, jossa tarkoituksena on tehdä uravalmennusta. Kohderyhmänä ovat yrittäjyyttä harkitsevat henkilöt. Heille tilataan verkkovalmennuskurssi sisältäen oppimistehtäviä ja valmennusmateriaalia. Yritys saa palvelutunnuksen sadalle käyttäjälle ja yritystunnuksen tulosten seuraamiseen.
  • Ensimmäiset 100 käyttäjää on 45,90€ + alv24% /käyttäjä.
  • Tämän jälkeen käyttäjien hinta on 15,90€ + alv24% /käyttäjä
  • Rovaniemellä toimiva yhteistyökumppani saa tiedon uravalmennuksesta, jonka helsinkiläinen yhteistyökumppani on tuottanut. Rovaniemi haluaa alkaa käyttämään omassa toiminnassa samaa digipalvelua. He hankkivat käyttöoikeuden tilaamalla 50 kappaletta tunnuksia ja yhden yritystunnuksen. Helsinkiläinen tuottajayritys tilaa käyttöoikeudet digipalveluun Uranet -tietohallintopalveluista, joka jakaa digipalvelun rovaniemeläisille.

Esimerkki 2: Digipalveluiden mahdollistamat tuotot käyttäjäorganisaatioille

  • Helsinkiläisten sisäänoston kustannus rovaniemeläisille on 15,90€ + alv24% /käyttäjä. He voivat määritellä oman hinnan digipalvelulle, joka luovutetaan Rovaniemelle. Esimerkiksi hinta voi olla 25,90€ + alv24%/ käyttäjä, jolloin tuottoa yhteensä syntyy 500€ + alv24%.
  • Esimerkiksi jos Rovaniemellä käytetään digipalvelua 4 vuotta, sen kuukausikustannus Rovaniemellä 50 käyttäjälle on 26,98€ + alv24%.
  • Mikäli Suomessa ottaa tilaajan digipalvelun käyttöön 50 käyttäjäorganisaatiota näillä ehdoilla, niin silloin katetuotto on 25000€ + alv24%.
  • Tuotto syntyy ilmoittamalla Uranet -tietohallintopalveluun aiemmin tilatulle digipalvelulle.
  • Muita kuluja, kuten tietojärjestelmäasennuksia tai ohjelmistomaksuja, ei ole. Ainoa kustannus on käyttäjään perustuva yksikköhinta, joka esiintyy tilauksen yhteydessä.
  • Sama digipalvelu voi pyöriä lukemattomilla organisaatioilla. Digipalvelu ei vanhene, sitä voidaan jakaa vuosienkin kuluttua käyttöön uusille asiakkaille.

Uranetin avulla voi saada tietojärjestelmäinvestoinnit tuottamaan aivan uudella tavalla tilaamalla Uranet -tietohallintopalvelun.

留下评论

zh_CN简体中文
en_USEnglish fiSuomi sv_SESvenska ru_RUРусский zh_CN简体中文