Digipalveluiden käyttöönotto omille asiakkaille

Digipalveluiden tavoitteet

Uranet -digipalveluiden suunnittelun lähtökohtana on lisäarvoa tuottamattoman työn määrän minimoiminen käyttäjäorganisaatoilta. Käytännössä tämä merkitsee toiminnan järjestämistä siten, että kaikki tietojärjestelmien hankintaan, kehittämiseen, ylläpitoon ja käyttöönottoon liittyvät vaiheet toteutetaan tietohallintopalveluna Uranet -digialustalla. Tämän seurauksena digipalveluiden käyttäjäorganisaatioiden ei tarvitse hankkia tietojärjestelmiä, toteuttaa IT-projekteja, kilpailuttaa toimittajia ja vastata testaamisesta sekä ylläpidosta.

Digipalvelun käyttöönotto

Uranet -digipalveluiden käyttöönotossa on ainoastaan kaksi vaihetta, johon digipalvelun tilaajan tarvitsee osallistua:

Vaihe 1: digipalvelun perustamiseen liittyvien sisältöjen tuotanto ja sisältöjen toimittaminen Uranet -tietohallintopalveluihin

Vaihe 2: digipalvelun jakelu loppukäyttäjille, jossa kerrotaan linkki ja palvelutunnus kohderyhmälle

Kun digipalvelu on valmis, tilaajalle toimitetaan haluttu käyttäjämäärä digipalvelun käyttöön. Tilatut käyttäjätilit säilyvät maksutta Uranet -digialustalla niin kauan kuin käyttäjätiliä halutaan pitää voimassa Kerran tehty digipalvelu ei katoa.

Digipalvelu on monikäyttöinen, samaa digipalvelua voidaan skaalata käyttäjäorganisaatioista toiseen.

Lisätietoa digipalvelun käyttöönotosta: uranet@digitaleducationservices.fi

.

留下评论

zh_CN简体中文
en_USEnglish fiSuomi sv_SESvenska ru_RUРусский zh_CN简体中文