Pikatyöpalvelu avattu

Mitä on Pikatyöpalvelu?

Pikatyöpalvelu on erityisesti kevytyrittäjille ja lyhyisiin keikkatöihin suunnattu palvelu. Sen avulla on todella nopeaa etsiä töitä ja löytää tekijöitä kohdennetusti sen uuden lähestymistavan avulla.

Hakija kirjoittaa osoitteeksi www.pikatyo.fi/rovaniemi niin hän saa heti Rovaniemen työpaikat näkyville mikäli Rovaniemellä on palvelusivu Pikatyöpalvelussa. Vastaavasti voidaan toteuttaa palvelusivulle ravintolakokin työpaikat, joka löytyyn näppärästi osoitteesta www.pikatyo.fi/ravintolakokki mikäli ravintolakokille on avattu palvelusivu.

Palvelusivuilta voi tehdä hakuja muihinkin työpaikkoihin, joten haut eivät ole rajoittuneita vain palvelusivun osoitteessa oleviin paikkoihin.

Tässä esimerkki käytännössä miten Pikatyöpalvelu toimii:

www.pikatyo.fi/ii-kunta

Lisätietoa www.hankiworks.com

 

Lämna en kommentar

sv_SESvenska
en_USEnglish fiSuomi zh_CN简体中文 ru_RUРусский sv_SESvenska