MATKAILUALAN

Digitaalinen työllistämispalvelu matkailualan työnantajille ja tekijöille.

Hae töihin matkailualalle

Nyt on juuri oikea aika hakea töihin tulevaan sesonkiin!

info työnhakijoille

Yhteistyökumppanimme etsivät kokkeja, tarjoilijoita, asiakaspalvelun monitaitajia ja oppaita. Tarjolla on sekä työsuhteita että harjoittelupaikkoja alaa opiskeleville.

Tällä sivulla voit rekisteröidä itsesi matkailualan osaamisympäristöön ja kertoa tarkemmin sinusta ja osaamisestasi.

Rekryvalmentajamme ottaa rekisteröitymisesi jälkeen sinuun yhteyttä. Hän tekee kanssasi juuri sinulle sopivan työllistymispolun.

Kirjautuminen ja rekisteröinti matkailualan osaamisympäristöön

Aloita työnhaku matkailualalle luomalla tunnus Uranet -palveluun.

Uranet -käyttäjät

Onko sinulla jo tunnukset? Pääset käyttämään osaamisympäristöä kirjautumalla palveluun. Saat matkailualan osaamisympäristön käyttöösi.

Uudet käyttäjät

Oletko uusi Uranet -käyttäjä? Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita osaamisympäristön käyttö. Kirjaa palvelutunnus rekisteröintilomakkeelle. Palvelutunnuksia on rajoitetusti – toimi nopeasti ja niitä saa Rouhea Oy:n asiakaspalvelusta.

 

Matkailualan rekryvalmennus
Non-stop haku 31.10.2018 saakka
Valmennus on avoinna verkkopalvelussamme 19.9. – 31.10.2018

Rekisteröidy palveluun ja aloita valmennus.
Click Here
Matkailualan rekryvalmennus
Valmennus toteutetaan Uranet -alustapalvelussa jossa on matkailualan osaamisympäristö. Valmennukseen kuuluu myös lähitapaaminen, joka sovitaan valmennuksen alussa.
Click Here
Matkailualan rekryvalmennus: Sisältö
Osaamisprofiilin rakentaminen ohjatusti matkailualan työtehtäviin
Verkkokursseja ja -tehtäviä
Osaamista kartoittavat testit
Valmentajan henkilökohtainen palaute ja sparraus
Matkailualan yrityksiin tutustuminen ja työnhaku
Click Here
Aloita valmennus rekisteröitymällä Uranet -käyttäjäksi
Luo tili ja kirjaudu palveluun
Saat sinulle suunnatun valmennuksen heti käyttöön

Jos sinulla on jo Uranet tunnukset niin kirjaudu palveluun ja syötä koodi.
Click Here

Työnhakijoille​

Miltä kuulostaisi työpaikka suomalaisen luonnon keskellä, mielenkiintoisten ihmisten ympäröimänä? Työllisty matkailualalle osaamisympäristön avulla: voit luoda palvelussamme kattavan profiilin osaamisestasi, oppia uutta verkkotehtävien avulla ja luoda kontakteja matkailualan yrityksiin.

Yrityksille​

Tule mukaan kertomaan oma tarinasi matkailualan työllistäjänä. Osaamisympäristössä pääset tapaamaan ajasta ja paikasta riippumatta matkailualan rekrytointivalmennukseen osallistuvia työnhakijoita. Voit hoitaa vaivattomasti oman yrityskohtaisen rekrytoinnin sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisen digitaalisen palvelumme avulla.

Yhteyshenkilöt tässä hankkeessa

Matkailuala Suomessa

0
Työpaikkaa matkailualalla
0
Matkailualan yritystä
0
uutta työpaikkaa 2025 mennessä

Matkailualan osaamisympäristön tavoitteena on saada työnhakijat ja työnantajat kohtaamaan interaktiivisella tavalla jo ennen työsuhteen aloittamista. Palvelu sisältää matkailualan koulutusmateriaalia, joka on luotu yhteistyössä alan yrityksien kanssa. Lisäksi osaamisympäristöstä löytyy erilaisia verkkotehtäviä, jotka vastaavat matkailualalla työskentelyä.
­­­­
Työnhakijan profiilin ja suorittamien verkkotehtävien avulla osaaminen on helppoa tuoda esille ja liittää aitoihin työtehtäviin. Tämä vähentää työnhaun dokumenttien tekemistä sekä käsittelyä ja nopeuttaa rekrytointeja.

Katso video

Yhteistyössä

Santa Park

Tarvantie 1 Napapiiri Rovaniemi

SantaPark on Joulupukin oma kotiluola, joka sijaitsee maan alla Napapiirin rajalla Rovaniemellä. SantaParkin iloiset ja hauskat tontut kutsuvat vierailulle ja tempaavat mukaansa vauhdikkaisiin koko perheen aktiviteetteihin!

Kemin Matkailu Oy

Experience365

Kemin Matkailu Oy Experience365 on Kemin kaupungin omistama yhtiö, joka toimii laadukkaiden ympärivuotisten matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä Meri-Lapissa. Yhtiönä vastaamme Sampon risteilyjen ja Kemin LumiLinnan markkinoinnista, myynnistä ja toiminnasta. Omien kohteidemme lisäksitarjoamme muita palveluja, olipa kyse majoituksesta, aktiviteeteista tai muista matkailu- ja ohjelmapalveluista. 

Merilän Kartano

Meriläntie 1 Utajärvi, Finland

Laadukas tilausravintola ja hotelli palvelevat juhlassa ja arjessa. Kokousateriat, juhlapäivälliset ja saunailtojen välipalat maistuvat ulkoilun ja luontoelämysten lomassa. Tunnelmallisen ilmapiirin Merilän Kartano tarjoaa ainutlaatuiset oheisohjelmat UNESCO Geoparkissa, Oulujoen Tervareitistössä ja Rokuan kansallispuistossa juuri Sinun ryhmäsi tarpeeseen.

YlläsHumina

Tiurajärventie 27, Äkäslompolo, ​Finland ​

Sijaintimme Äkäslompolojärven pohjoisrannalla on vertaansa vailla. Hotellin pihapiiristä näkyy järvi kokonaisuudessaan, vastarannalla kylä ja sitä ympäröivät jylhät 7 tunturia!

Lapland Staff Oy

Yrjö Kokon tie 4 99300 Muonio
Lapland Staff on matkailualan rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys, joka toimii laajalti Lapissa. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja työntekijöitä Lapin matkailukeskuksiin.

Pitojen Helmi

Ketunmaantie 1 Ala-temmes, Finland

Tuottajat

Matkailudiili

Matkailun kehittäminen on yksi hallituksen kärkihankkeista. Osana hanketta on käynnissä matkailun työvoiman kohtaantoon liittyvä erillinen toimenpideohjelma, Matkailudiili, jonka avulla pystytään edistämään osaavan työvoiman saantia oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Rouhea Oy

Rouhea Oy hyödyntää uudella tavalla digitaalisia alustapalveluita osaamisen kehittämisessä ja työllistymistä edistävässä toiminnassa. Matkailualan työllistymisen tehostamiseksi olemme laatineet Uranet -alustalle osaamisympäristön, jota voivat hyödyntää sekä työnhakijat että työnantajia. Tavoitteenamme on luoda interaktiivinen ympäristö, jossa osaaminen tehostuu ja löytää tiensä oikeaan paikkaan.

Uranet

Uranet on verkkokoulutuksen jakelukanava osaamisen kehittämiseen ja hankintaan.
Kuka tahansa voi hankkia käyttöoikeudet ja tarjota koulutusta Uranet -alustalla joko omaan tai toisten käyttöön. Uranet tarjoaa Rouhea Oy:lle osaamisympäristön, datan, analytiikan ja verkkonäkyvyyden.

toimijat

Matkailudiili

ELY -keskus toimii Matkailudiilin tilaajana ja luo puitteet hankkeen toteutumiselle. Matkailudiilin, on valmistellut työ- ja elinkeinoministeriö hallituksen linjausten mukaisesti edistämään matkailualan työntekijöiden ja työpaikkojen kohtaamista.

Rouhea Oy

Rouhea Oy on Matkailudiilin Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueen yksi palvelukokeilujen tuottajista. Yrittäjä Sari Juntunen toimii matkailualan osaamisympäristön rekrytointipalvelujen vastuuvalmentajana ja vastaa myös työnantajayhteistyöstä.

Oy Digital Education Services Finland Ab

Uranet on organisaatiorajoista riippumaton verkkokoulutuksen jakelukanava, joka mahdollistaa hakemuksettoman työnhakupalvelun. Uranet -digipalvelut ja infrastruktuurin tuottaa Oy Digital Education Services Finland Ab. Uranet -palveluihin voi tutustua osoitteessa www.uranet.fi/tuotteet/


etsi tekijöitä hakemuksettoman työnhakupalvelun avulla.

työnantajana saat suoran yhteyden matkailualan osaajiin uranetissa.

rouhea oy

Uusi tapa hankkia tekijöitä nopeasti

tilaa@uranet.fi