Oy Digital Education Services Finland Ab 2018 Mediatuotannot

VERKKOKOULUTUKSENA

Koulutuksen sisältö perustuu ammattikorkeakoulutasoiseen yrittäjyysvalmennusohjelmaan, jonka voi tehdä verkkototeutuksena. Kohderyhmänä ovat henkilöt joilla ei ole tietoa liiketoiminnasta tai heillä on vähäiset tiedot.

Opetusmedian käyttöönotto: Yritystoiminnan talousosaaminen

Kirjaudu

Onko sinulla jo tunnukset? Pääset aloittamaan yritystoiminnan opinnot kirjautumalla palveluun ja tilaamalla opetusmedian käyttöösi.

Uudet käyttäjät

Rekisteröidy ja aloita opetusmedian käyttö. Käytä palvelukoodia rekisteröitymisen yhteydessä.

  • Jos sinulla on ohjaaja niin pyydä koodi ohjaajalta ja rekisteröidy palveluun koodin avulla
  • Tai voit myös tilata koodin verkkokaupasta ja aloittaa opiskelut itsenäisesti.

Keskustelufoorumit

Opetusmediaan kuuluvat myös verkkokeskustelut, joita voit käydä ohjaajan ja muiden opetusmedian käyttäjien kanssa. Ohjaajat moderoivat verkkokeskusteluita ja auttavat opiskelussa.

Kirjaudu sisään ja lähetä pyyntö liittyä foorumille

Ohjauspalvelut

Opetusmedian käyttäjänä saat paikalisen ohjaajan palvelut käyttöösi lähettämällä ystävyyskutsun. Tässä on Juuson profiili esimerkkinä, joka toimii myös moderaattorina palvelussa.

Ohjaajilla on oma profiili palvelussa

Sisältö

Yrityksen taloudenhallinta

Yrityksen taloudenhallintaa tarkastellaan erityisesti mikroyrittäjyyden ja tulorahoitteisten PK-yritysten näkökulmasta. Opiskelijat tutustuvat tilinpäätöksen laatimiseen ja sen ymmärtämiseen. He opiskelevat keskeisiä tunnuslukuja ja saavat tietoa kuinka tunnuslukuja voidaan laskea omassa liiketoiminnassa.

Reaali- ja rahaprosessit

Tässä aiheessa opitaan tunnistamaan yrityksen keskeiset toiminnot jotka esiintyvät jokaisessa yrityksessä. Oppimistavoitteita sisältö tukee tunnistamalla liiketoiminnan reaali- ja rahaprosessit ja tuntemaan osto- ja myyntimarkkinoiden merkityksen. Tehtävät perustuvat käsiteharjoitteisiin sekä monivalintatehtäviin.

Liikeidea ja suunnitelma

Tässä osiossa opiskellaan liiketoimintasuunnitelman laatimista ja sen kriittistä arvioimista. Opiskelijat oppivat tunnistamaan erilaisia liikeideoita ja niiden toteutuksia. Oppimistehtävänä laaditaan suunnitelma, jota voi harjoitella mallien avulla.

Minustako yrittäjä?

Tämä osio on johdanto yrittäjyyteen ja itsearviointiin yritystoiminnan järjestämisessä. Osio perustuu testiin, jossa henkilöt voivat itse arvioida omia valmiuksia yrittäjinä. He saavat testitulokset yrittäjätestin tehtyään.

Hinnoittelu ja hinnoittelun perusteet

Opintosisältö keskittyy tunnistamaan hyödykkeiden hinnanmuodostuksen periaatteet, jotta niitä voidaan soveltaa omassa liiketoiminnassa kannattavasti. Tavoitteena on, että ymmärretään hinnan merkitys ja sen muodostumisen eri tilanteissa. Opitaan ymmärtämään lisäarvopalveluiden merkityksen hinnoittelun kilpailukeinona.

Markkinat ja yritys

Tässä osiossa opitaan tuntemaan markkinoiden merkityksen ja eri toimintamalleja, miten markkinat ovat järjestäytyneet. Yritystoiminnan riskejä ja mahdollisuuksia tunnistetaan markkinoiden kypsyyden ja kilpailullisuuden näkökulmasta. Opiskelijat oppivat ymmärtämään yleisimmät markkinat ja erovaisuudet (esim. B2B- ja B2C) markkinat.

Yhtiömuodot

Yhtiömuotojen tunteminen on osa yritystoiminnan järjestämistä ja organisointia. Opiskelijoita valmennetaan valitsemaan oikea yhtiömuoto liiketoiminnan luonteen perusteella. Tässä osiossa käydään läpi yleisimmät yhtiömuodot ja niiden toimintaperiaatteet, joka tukee yrittäjän riskienhallintaa.

Verkkokeskustelut

Ohjausta saat verkkokeskusteluina ja voit myös verkostoitua samassa yhteydessä muiden käyttäjien kanssa. Verkkokeskustelut ovat kätevä tapa kommunikoida. Verkkokeskusteluihin pääset profiilistasi ryhmäpalveluiden valikoista.

Opiskele verkossa:

Yrityksen taloudenhallinnan opetusmedia

REKISTERÖIDY KOODILLA NIIN SAAT SISÄLLÖN HETI KÄYTTÖÖN

Koodin voit saada yhteyshenkilöltä ja hankkimalla sen Uranet -tietohallintopalveluista.
UUSI

Uranet® 2018 | Oy Digital Education Services Finland Ab

fiSuomi
en_USEnglish zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский fiSuomi