Uranet -palvelutuotteet

Uranet® yrityskäytössä

Smartkeys-älyavaimet tekevät valmentamisen verkossa vaivattomaksi.

Uranet® on uskomattoman tehokas digitaalinen alusta verkkovalmennukseen ja osaamisen arviointiin. Verkkovalmennusratkaisun järjestäminen eri paikoissa on vaivatonta ja nopeaa Smartkeys-älyavaimilla. Uranet® on verkkovalmennusratkaisu, joka mahdollistaa elinikäisen oppimisen välittömästi sinulle, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työkavereillesi nyt ja tulevaisuudessa.

Älykkäillä palveluilla voi helposti kehittää ja tunnistaa osaamista verkossa. Smartkeys-älyavain on 9-18 merkin mittainen koodi, joka muuttaa verkkovalmennuspalvelut älykkääksi. Verkkovalmennuspalveluita on helppoa kehittää, jakaa ja ottaa käyttöön Smartkeys-älyavaimilla. Elinikäinen oppiminen on mahdollista tilaamalla lisää älyavaimia keneltä tahansa valmentajalta.

Älykkäiden valmennuspalveluiden kehttäminen ei vaadi it-investointeja. Työkalut ovat käyttövalmiita ja maksuttomia älykkäiden palveluiden kehittäjille.

Älykkäitä palveluita voi ketjuttaa muille valmentajille organisaatiosta toiseen. Kerran kehitettyä älykästä palvelua ei tarvitse kehittää uudestaan, vaikka se otettaisiin käyttöön eri organisaatiossa eri aikoihin. Kehittäjä voi tilata älyavaimia, jotka hän voi jakaa eteenpäin kolmannen osapuolen valmennuskäyttöön.

Älykäs palvelu tunnistaa eri valmentajat ja heidän ohjattavansa. Älykkäät palvelut tuovat toimintaan ennen näkemätöntä tehokkuutta ja tuottavuutta verkossa tapahtuvaan osaamisen kehittämiseen ja tunnistamiseen. Yksinkertainen toimintamalli tarjoaa lukemattomia sovelluskohteita.

Kuinka kehittää palveluita?

Palvelun kehittäjä voi olla mikä tahansa yritys, julkinen organisaatio, säätiö tai yksittäinen käyttäjä, jolla on Y-tunnus. Älyavaimilla voit jakaa käyttöön omia palveluita missä tahansa organisaatiossa.

Palveluita voi helposti avata Smartkeys-älyavaimilla.

Kehitystyökalut ovat maksuttomia. Kehittäjätili edellyttää sen haltijalta Y-tunnuksen.

* Edellyttää täyttämisen

Lähetä viesti

Kun olet tehnyt pyynnön, saat vahvistuksen.

Kuinka ottaa palveluita käyttöön?

Palvelun kehittäjänä voit jakaa palveluita muille osapuolille Smartkeys-älyavaimilla, joita voi tilata kehitysympäristöstä kehittäjätunnuksilla. Nimeä määrä, palvelu ja valmentajan tiedot, niin toiminta voi alkaa.

On helppoa laajentaa palveluiden käyttöä tulevaisuudessa tilaamalla lisää Smartkeys-älyavaimia.

Ainoa edellytys palveluiden käyttöönottoon on kehittäjätunnus, sekä kehittäjätunnuksella tehty yksi tai useampi palvelu.

Valmennuskäyttö

Valmentajat voivat jakaa palveluita kohderyhmille tai yksittäisille käyttäjille älyavaimilla.

Käyttöönotto onnistuu varmasti ja nopeasti ilman IT-työtä, sillä älyavaimet hoitavat käyttöönoton tehokkaasti ja turvallisesti. Kehitä palveluita ja tilaa Smartkeys-älyavaimia joko kouluttajalisenssillä tai ilman.

Palveluita voi avata kirjoittamalla selaimeen osoitteen open.smartkeys.fi ja ne saa valmennuskäyttöön valmentajakohtaisella Smartkeys-älyavaimella.

Valmentajan työkalut

Palvelun kehittäjänä voit käyttää opettajan työkaluja joko itse tai yhteistyökumppaneiden kanssa tilaamalla Smartkeys-älyavaimia ohjattaville ja valmentajille. Valmentajan työkalut sisältävät kattavat raportointityökalut tilaajille.

Valmentajan työkalut saa käyttöön kirjautumalla valmentajan tunnuksilla osoitteessa edu.smartkeys.fi

Kustannukset

Uranet® on vapaa kiinteistä kuluista, sillä kustannukset ovat aina kertakustannuksia. Alusta, ohjelmistot ja konesalipalvelut ovat aina maksuttomia. Ainoa kustannus on käyttöönotto Smartkeys-älyavaimilla, joka on nopea, varma ja helppo tapa jakaa palveluita asiakkaille käyttöön missä tahansa ja kenelle tahansa. Sinäkin olet todennäköisesti ottanut Uranetin käyttöön älyavaimella.

fiSuomi