ratkaisu verkkovalmennukseen
digipalvelut korvaavat tietojärjestelmät

Innovaatiosetelin avulla voi tehdä

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.  Innovaatiosetelin mahdollistaa Business Finland.

Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Tekemällä sopimuksen innovaatiosetelistä meidän kanssamme, sinä ja sinun asiakkaasi saavat käyttöön heti valmiit sekä maksuttomat työkalut omien digipalveluiden kehittämiseen ja käyttöön.

Voit helposti kokeilla innovaatiosetelillä kehitettävän digipalvelutuotteen vaivattomuutta ja helppokäyttöisyyttä. Palveluiden käyttäjäksi rekisteröidytään älyavaimilla.

Kouluttajat voivat jakaa älyavaimia eri tavoin omille asiakkaille. Älyavaimia voi tilata lisensointiin omille sopimusasiakkaille. He voivat älyavainten avulla käyttää digipalvelutuotteita omassa liiketoiminnassa. Käyttöä on aina helppo laajentaa tilaamalla digipalvelulle lisää käyttöoikeuksia.

Kokeile käytännössä digipalveluiden käyttöönottoa. Sinäkin voit jakaa palveluitasi käyttöön asiakkaillesi yhtä helposti. Sen mahdollistaa digipalvelutuotteiden tilaaminen innovaatiosetelillä.

Ota digipalveluita käyttöön tunnuksella demouser ja käytä salasanaa inn0vaat10setel1

mitä saan innovaatiosetelillä?

Innovaatiosetelillä saa käyttöönsä työkalut digipalveluiden kehittämiseen verkossa tapahtuvaan osaamisen kehittämiseen ja arviointiin. Heti käyttövalmisratkaisu voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Käyttökoulutuksen jälkeen voit tuottaa digipalveluita itsenäisesti tai yhteistyössä kenen tahansa valitsemasi yhteistyökumppanin kanssa.
 
Ohjelmistot ja konesalipalvelut ovat aina maksuttomia ja ne toimivat helposti selaimella joka paikassa. Myös kansainvälisiä valmennuspalveluita voidaan tarjota, sillä ne toimivat monikielisesti digitalustalla. Maksuttomien teknologioiden ansiosta, digipalveluita voidaan käyttää helposti vuodesta toiseen.
 
 

Verkkovalmennusratkaisu innovaatiosetelillä

Heti käyttövalmis. Ei kk-maksuja.
500 käyttäjää ja 5 digipalvelua
  • Maksuttomat työkalut palveluiden kehitykseen
  • Maksuttomat työkalut palveluiden käyttöön
  • Verkko-opettajan työkalut osaamisen tunnistamiseen
  • Koulutuksen ja pedagogisen opastuksen kehitystyöhön
  • Älyavaimet digipalveluiden käyttöön ja jakeluun
  • Kolmen opettajan lisenssi valmennuspalveluiden käyttöön
  • Lisensointi- ja jälleenmyyntioikeus kolmannen osapuolen käyttöön
HELPPO

Olemme suomalaisten korkeakouluopettajien perustama yritys, jonka missiona on mahdollistaa elinikäinen oppiminen madatalmalla verkossa tapahtuvan osaamisen kehittämisen ja tunnistamisen kynnystä. Tätä päämäärää varten olemme kehittäneet valmennuskäyttöön kaikkialla ja kaikille toimivan maksuttoman digialustan.

Innovaatiosetelillä voi helposti hankkia huippuluokan ja kuukausimaksuista vapaan verkkovalmennusratkaisun. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on B2B-liiketoiminnan mahdollistaminen verkkovalmentajille.

Tekemällä sopimuksen setelin käytöstä meidän kanssamme,  voit kehittää helposti jälleenmyytäviä digipalvelutuotteita valmennuskäyttöön. Niitä voi lisensoida omille asiakkaille tai muille koulutuspalveluntuottajille opetuskäyttöön. Kehittäjä tienaa aina, kun tulee uusia käyttäjiä hänen kehittämäänsä digipalvelutuotteeseen.

yhteydenotto

fiSuomi
en_USEnglish zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский fiSuomi