Yrittäjävalmiudet

[/su_tabs


Tämä digipalvelu on tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät yrityksen perustamista. Sen sisältö perustuu pääosin Suomen Uusyrityskeskus ry:n julkaisuun “Perustamisopas alkaville yrittäjälle” (2017), johon olemme saaneet luvan käyttää aineistoa. Yrittäjävalmiuden digipalvelusta Uranetissa on hyötyä myös jo toimiville yrittäjille, koska siinä on viimeisimmät tiedot ja lainsäädäntömuutokset muun muassa yrityksen verotuksesta, rahoituksesta, toimiluvista, työnantajavelvoitteista, kirjanpidosta sekä yrittäjän eläke- ja työttömyysturvasta.

Yrittäjyys mahdollistaa itselle mieluisten valintojen tekemisen. Se on monelle mielekkäin tapa tehdä työtä ja ansaita. Usealle se on kokonainen elämäntapa, josta olisi vaikea luopua. Yrittämisessä kiehtoo yrittämisen vapaus. Yrittäminen voi tarjota onnistuessaan mahdollisuuden olla oman itsesi herra.


Uranet Foorumit

(2)

 

Ohje

Aloita valitsemalla moduuli jota haluat opiskella. Parhaan käyttökokemuksen saat kun olet valinnut suomenkieliset asetukset. Sen saat kliksauttamalla ruudussa kieliopastinta ja valitsemalla suomen kielen.


 

fiSuomi
en_USEnglish zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский fiSuomi