Uranet® tuo tehoa omaan toimintaan

Käytät parhaillaan monipuolista ja innovatiivista Uranet® -digialustaa. Toivottavasti pidit sen helppokäyttöisyydestä ja vaivattomuudesta. Yksi Uranetin suurista tavoitteista on tehdä asiat yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Jotta tämä tavoite täyttyy, Uranet®-digialusta säilyy maksutta käytössä sen käyttäjillä. Kuukausimaksut ovat siis historiaa Uranetin käyttäjillä.

Uranet® alusta on käyttäjiensä alusta. Tämä tarkoittaa, että Uranet® pysyy käytössä maksutta palveluntuottajilla ja heidän palveluidensa käyttäjillä. Uranetissa on helppo tilata käyttöön lisää uusia palveluita Uranet® -palveluntuottajilta.

Millaisia palveluita ovat Uranet® -palvelut?

Tyypillisiä palveluita Uranetissa ovat valmennuspalvelut, tapahtumapalvelut, rekrytointipalvelut tai vaikkapa jäsenetupalveluiden tarjoaminen verkossa. Ne toimivat joka paikassa helposti ilman IT-työtä tai IT-hankintoja älykoodien avulla. Uranetissa uutena ideana on, että palveluntuottaja määrittelee palvelun ja sen käyttötarkoituksen. Yksi palvelu, monta käyttökohdetta. Tämä ominaisuus on mahdollista älykkäiden koodien ansiosta Uranetissa.

Uranet® -palveluiden kehittäminen

Palveluita voi kehittää itse, tai niitä voi tilata Uranet® -palveluntuottajilta, jonka jälkeen ei tarvitse tehdä muuta kuin jakaa palvelut käyttöön ja seurata palveluiden toimintaa Uranetissa. Sama palvelu Uranetissa voi toimia eri paikoissa eri käyttäjillä vuodesta toiseen ilman kuukausikustannuksia tai IT-kustannuksia.

Uranet® -palveluita voi kehittää joko itse tai palveluiden kehitystä voi hankkia Uranet® -palveluntuottajilta. Palveluiden kehitystyökalut ovat maksuttomia ja ne toimivat joka paikassa.

Uranet® -palveluiden kehittämisen voi aloittaa luomalla kehittäjätunnuksen tästä.

Uranet® -palveluiden käyttööntto

Palvelut Uranetissa saa käyttöön tilaamalla palvelukohtaisia älykoodeja. Ne jaetaan käyttöön omille kohderyhmille. Uranetin käyttäjillä on helppo tilata uusia palveluita älykoodien avulla keneltä tahansa Uranet®-palveluntuottajalta. Tämän lisäksi myös palveluntuottajilla on myös helppo jälleenmyydä omien palveluiden älykoodeja kenelle tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa. Älykoodit säilyvät käytössä Uranetissa toistaiseksi niin kauan kuin älykoodeja on saatavana olevaan palveluun jäljellä.

Uranet® -digialusta säilyy maksutta käytössä - oikeasti!

Kaikkein paras juttu lienee kuitenkin tässä: palveluiden kehittäminen Uranetiin on maksutonta ja Uranet® on aina vapaa toistuvista kustannuksia. Näin Uranet® jää maksutta käyttöön palveluntuottajille ja palveluiden loppukäyttäjille. Varhaisimmat palvelutuottajat ja palveluiden käyttäjät ovat aloittaneet Uranetissa toimintansa jo vuonna 2018 ja meitä on jo yli tuhat rekisteröitynyttä käyttäjää neljässä eri maassa.

Uranetiin on aina yhtä helppo palata nyt ja tulevaisuudessa!

Tervetuloa Uranetiin

Uranet® Tietohallintopalvelut

uranet@digitaleducationservices.fi

Digital Education Services Finland

Ps. The translation of the text in English is machine translated and therefore it is not perfect 🙂

fiSuomi