URANET ®

Uranetin lähtökohtana on tehdä tietojärjestelmähankinnat tarpeettomaksi verkko-opetuksessa.

Opetusmedioihin rakennettujen tiedonhallintaprosessien ansiosta, suurten käyttäjämäärien liittyminen verkko-opetukseen on nopeaa ja helppoa Uranetissa. Opetusmediat korvaavat epävarmat ja riskialttiit tietojärjestelmähankinnat. sillä ne ovat heti käytössä julkaisun jälkeen ja koulutus onnistuu varmasti.
Tuomo Ryynänen
Tuottaja, Uranet ® alustapalvelut

Uranet®

Tilaamalla opetusmedian julkaisupalvelun, Uranet on käytössä heti verkko-opetukseen.

Tietojärjestelmiä ei tarvita verkko-opetuksessa. korvaavat tietojärjestelmät.

UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


MIKÄ ON URANET ALUSTAPALVELU?

Uranet on organisaatiorajoista riippumaton verkkokoulutuksen jakelupalvelu jossa voi jakaa, hankkia ja käyttää verkossa tapahtuvaa koulutusta.

MITÄ HYÖTYJÄ URANET TARJOAA?

 1. Uranet tarjoaa helpon ja nopean sisällön jakelun koulutuspalveluiden tarjoajille. Uusien käyttäjien liitttäminen on vaivatonta verkko-opetuksessa palvelukoodilla.
 2. Uranet tarjoaa kouluttajille omat verkkopalvelut, jotka edistävät koulutuksen hankintaa ja sen kätytöä. Ne voivat toimia joko nykyisten verkkopalveluiden rinnalla tai töysin Uranetissa.
 3. Verkkokoulutuksen järjestäminen on kustannustehokasta. Kerran luotua verkkokurssia voidaan käyttää uudelleen ja jakaa sitä eri asiakkaille tehokkasti. Investointeja tietotekniikkaan ei tarvitse tehdä, järjestelmä ja infra tulevat pilvipalveluna josta ei tule erilliskustannuksia.
 4. Reaaliaikainen data ja analytiikka verkkomedioiden kurssitapahtumista on heti käytössä verkko-opettajalla.

MITÄ OVAT TUOTTEET URANETISSA?

 • Uranet -tuotteet ovat suunniteltu verkkokoulutuksen käyttöönottoon ja rekrytointipalveluihin.
 1. Verkkokouluttajan julkaisupalvelut
 2. Verkkokouluttajan verkkosivut Uranet -alustalla
 3. Verkkokouluttajan tietohallintopalvelut
 4. Hakemukseton työnhakupalvelu
 • Instituutionaalisille asiakkaille tarjoamme on-demand kapasiteettipalveluita, jolloin Uranet -palvelut skaalutuvat asiakkaiden volyymien mukaan. Uranet -arkkitehtuuri skaalautuu kapasiteettipalveluiden avulla kestämään kuormaa ja suuria liikennemääriä.

MITEN VOI JULKAISTA SISÄLTÖÄ?

Sisällön julkaiseminen tapahtuu tilaamalla verkkokouluttajan julkaisupalvelut, jolloin verkko-opettaja toimittaa materiaalin Uranettietohallintopalveluihin.

Verkko-opettaja saa käyttöönsä Uranet -alustalla tilaamansa median, verkko-opettajan työkalut ja palvelutunnukset omille asiakkaille.

Media tarkoittaa opetussisältöä, jossa on kouluttajan verkko-oppimisympäristö ja opettajan työkalut.

 

KUVA VOI KÄYTTÄÄ URANET PALVELUA?

Uranet -verkko-opetusympäristön sisältö on tarjolla kaikille, joilla on voimassaoleva palvelutunnus.  Riittää että on pääsy Internetiin ja ajantasainen verkkoselain jolloin voi käyttää verkko-opetusta ajasta ja paikasta riippumatta.

Uranet -palvelua pääsee käyttämään palvelutunnuksella, joka kirjataan rekisteröitymisen yhteydessä.

MITEN VERKKO-OPETTAJA JAKAA VERKKO-OPETUSTA ASIAKKAILLEEN?

Verkko-opettaja saa palvelutunnukset ja siihen liittyvät mediat käyttöönsä. Tunnukset jaetaan verkko-opettajan asiakaille, jolloin he saavat verkko-opetusmateriaalin käyttöön tunnuksen avulla.

 

MITÄ OVAT PALVELUTUNNUKSET?

Palvelutunnusten perusteella tunnistetaan mediat, jotka ovat määritelty käyttäjille.

Yksi tunnus voi sisältää joko yhden tai useamman opetusmedian. Jopa kokonaisen koulutusohjelman opiskelijat voivat saada käyttöönsä tunnuksen avulla, jos koulutuspalveluiden järjestäjä on tilannut tunnukseen riittävästi verkkomedioita.

Uranet palvelutunnuksia voi tilata  tietohallintopalveluista.

 

KENELLE URANET ON TARKOITETTU?

Uranet -alustapalvelut on suunnattu koulutus- ja työnhakupalveluita tuottaville toimijoille, joita voivat olla esimerkiksi yksityiset kouluttajat, viranomaiset ja koulutuspalveluita tuottavat yritykset sekä oppilaitokset.

OVATKO VERKKOKOULUTUKSET YKSITYISIÄ?

Kyllä. Verkkokurssien toteutuksiin tarvitaan palvelutunnus, jonka jälkeen voi liittyä verkko-opettajan kurssitoteutukselle. Myös avoimia koulutuksia ilman tunnuksia voidaan järjestää. Esimerkiksi organisaation sisäinen koulutus voidaan järjestää Uranetalustalla.

Verkko-opettaja näkee vain ne opiskelijat ja heidän datan, jotka ovat liittyneet mukaan verkko-opettajan antamalla palvelukoodilla.

MITÄ OVAT KOULUTTAJAN VERKKOSIVUT

Jokaisella kouluttajalla ja verkko-opettajalla voi olla omat verkkosivut Uranet -alustalla. Kouluttajan verkkosivut on osa Verkkokouluttajan julkaisupakettia.

Kouluttajakohtaisilla verkkosivuilla voidaan tiedottaa koulutuspalveluiden sisällöstä ja käyttäjät voivat käydä näiden sivujen kautta palveluihin sekä ottaa ne käyttöönsä.

Uranet  yhdistää kouluttajakohtaisen verkkosivun luonnollisella tavalla opetukseen ja se tekee liittymisen verkko-opetukseen ennennäkemättömän helppoa.

MIKÄ ON HAKEMUKSETON TYÖNHAKU

Uranet  -alusta tarjoaa hakemuksettoman työnhakupalvelun yritysasiakkaille.

 • Tämä on palvelu, jossa työtehtävistä tehdään verkkomedioita. Ne tarkoittavat työtehtäväkohtaisia oppimistehtäviä ja ongelmanratkaisua. Tämän perusteella työnantajat voivat tutustua hakijoihin ja heidän osaamiseensa.
 • Hakemukseton työnhaku tarjoaa dataa ja tarkan profiilin hakijoista. Samalla dataa voidaan käyttää uudestaan, koska käyttäjätiedot säilyvät palvelussa. Se vähentää ilmoittelutarvetta ja parantaa osumatarkkuutta, koska työnhakijat ovat näyttäneet alustalla osaamisensa.
 • Hakemukseton työnhakupalvelu räätälöidään työpaikkakohtaisesti. Parin massailmoituksen hinnalla tavoittaa tekijöitä helposti ja luotettavasti Uranet  -alustalla.
Play Video

Esittelyssä Hakemukseton Työnhaku
Animaatio 1 min 45 sek

Hakemuksettoman työnhaun saa Uranet -alustalla käyttöön tilaamalla palvelun, jossa laaditaan työtehtäviin liittyvä sisältö ja tiedonkeruu. Tämän jälkeen työnantaja voi joko käydä itse katsomassa tietoa hakijoista tai pyytää sitä asiakaspalvelusta.

Lisätiedot ja tilaamisen voi tehdä tämän verkkosivun lomakkeella.

Yhteydentto Uranet -alustapalveluihin

Uranet Opetusmediat tuottaa Oy Digital Education Services Finland Ab.

Uranet on suomalaisten korkeakouluopettajien kehittämä alustapalvelu osaamisen jakeluun, kehittämiseen ja hankitaan.

MYYNTIPALVELUT
044 9788483

  ark. 10:00 – 16:00

Email : uranet@digitaleducationservices.fi

en_USEnglish
fiSuomi en_USEnglish