URANET ®

Verkkovalmennusratkaisut digipalveluna

Verkkovalmentajan starttipaketti on helppo ja edullinen tapa järjestää koulutuksia verkossa.

Uranet-digipalveluita, kuten esimerkiksi verkkokursseja, voi kehittää maksuttomassa kehitysympäristössä.

 

Palvelukuvaus ja hinnasto: Verkkovalmentajan Starttipaketti

 

Uranet-digialusta on aina maksuton digialusta.

Siitä ei aiheudu kustannuksia, vaikka palvelua käyttäisi vuodesta toiseen.

Lisätietoa

Uranetin digipalvelut kehittävät ja tunnistavat käyttäjiensä osaamista. Digipalvelut voivat olla koulutuspaketteja, verkkovalmennuksia, opintopolkuja, oppimistehtäviä, verkkokeskusteluita, mediasisältöjä tai kaikkia näitä yhdessä. Digipalveluiden avulla voidaan tuoda korkeakoulujen prosessit osaksi niitä käyttävien organisaatioiden toimintoja todella helposti koska digipalveluissa on sisäänrakennetut tietojärjestelmäpalvelut.

Digipalvelut Uranetissa ovat monikäyttöisiä. Samalla digipalvelulla voi olla lukematon määrä eri käyttäjäorganisaatioita. Digipalveluita saa vaivatta käyttöönsä missä tahansa organisaatiossa, joka tilaa digipalvelun käyttöönsä. Tietojärjestelmien sijasta asiakkaat hankkivat käyttäjäryhmilleen digipalveluita, jotka tarjoavat työkalut sekä oheispalvelut. Digipalveluiden pääkäyttäjät voivat seurata Uranetissa heille kuuluvien käyttäjäryhmien tuloksia yksityisesti, vaikka digipalvelu olisi käytössä eri paikoissa, eri osapuolilla. Tämä on ominaisuus, joka mahdollistaa osaamisen tunnistamisen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Uranetin digipalveluiden käyttö on vaivatonta, sillä ne toimivat joka paikassa selaimella ilman erillisasennuksia. Toimitusaika on erittäin nopea, sillä heti käyttövalmiit digipalvelut eivät vaadi kehitystyötä tai projektia niiden käyttöön ottamiseksi.  Yksi digipalvelu mahdollistaa lukemattoman määrän käyttäjäorganisaatioita ja käyttötarkoituksia. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus on vain Uranetissa.

Uranet on maksuton digialusta käyttäjilleen. Ohjelmistot, konesalipalvelut ja kehitys ei maksa Uranetin käyttäjäorganisaatioille mitään. Uranetin käytön voi aloittaa ja lopettaa milloin haluaa ilman erillistä ilmoitusta Uranetin tuottajaorganisaatiolle.

Uranetin ainoa kustannus syntyy käyttöönottoon liittyvästä tietohallintopalvelusta, joka tehdään silloin kun Uranetin käyttäjäorganisaatio haluaa liittää käyttäjiä digipalveluun Uranetissa tai käyttäjäorganisaatio haluaa perustaa uuden digipalvelun Uranetiin. Tällä tavalla toimimalla kustannukset ovat ennakoitavissa, ohjelmistot säilyvät maksuttomina ja palvelua ei tarvitse rahoittaa luovuttamalla käyttäjätietoja mainostajille kuten esim. Facebookille tai Googlelle.

Uranet on suomalaisten korkeakouluopettajien visio ja toteutus siitä, kuinka korkeakoulujen prosesseja voidaan hyödyntää oppilaitosten ulkopuolella. Uranetin tuottajaorganisaatio on Oy Digital Education Services Finland Ab (2682502-7).

Tuottajaorganisaationa toimiva taho mahdollistaa tiedon keräämisen ja tallentamisen Uranet -digialustalle. Tuottajaorganisaatio mahdollistaa digipalveluiden käyttöön liittyvän tietojenkäsittelyn kulloisellekin rekisteröidylle digipalvelun käyttäjälle, joka on joko digipalvelun käyttäjäorganisaatio tai käyttäjäorganisaation loppukäyttäjät. Digialustalle tallennettava tieto on digipalvelun käyttäjäorganisaatiokohtainen tietovaranto, jota pääsevät tarkastelemaan käyttäjäorganisaation nimeämät pääkäyttäjät ja digipalveluita käyttävät loppukäyttäjät (ohjattavat) pääsevät tarkastelemaan omia tietoja. Käyttäjäorganisaatiot ja loppukäyttäjät voivat poistaa itse tilinsä ja tietonsa palvelusta milloin haluavat ilman erillistä palvelupyyntöä.

Tuottajaorganisaatio ei luovuta tunnistetavaa tietoa kolmannen osapuolen käyttöön. Mikäli tietoa siirretään kolmannen osapuolen käyttöön, se on tilastointitarkoitukseen liittyvää anonymisoitua dataa digipalveluista.

Tuottajaorganisaatio pitää tilastoja perustuen anonyymiin tiedonkeruuseen Uranet -sivustolla koskien käyttäjämääriä, käyttäjien sijainteja paikkakuntakohtaisella tasolla, teknologioita kuten selaimia ja käyttöjärjestelmiä millä palveluita käytetään sekä liikennettä, mistä sivustolle tullaan ja minne sivustolla siirrytään.

Kolmannen osapuolen evästeitä (esim. Google) käytetään tapauksissa, joissa sisällön esittäminen tai sisällön jakelu edellyttää evästeiden käyttöä. Esimerkiksi palvelussa voi olla Youtube -videoita, jotka toistetaan kolmannen osapuolen lähteestä.

Digipalvelut julkaistaan maksuttomalla Uranet -digialustalla. Ainoa kustannus syntyy käyttöönoton yhteydessä ja kustannus on aina kertaluontoinen. Palvelun käytön voi aloittaa ja lopettaa milloin haluaa ilman erillisiä irtisanomisia. Tiedot ovat tallennettuna turvallisessa pilvipalvelussa, jonka kapasiteetti skaalautuu käytön mukaan. 

Lisätietoa : Uranet -digialustan käyttöoikeussopimus: Made in Internet® v.1.2

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish