URANET ® VERKKOVALMENNUS


Tervetuloa tutustumaan ja kehittämään taitojasi Pikatyöpalvelussa liittyviin toimeksiantoihin. Tarvitset ilmoituksesta palvelutunnuksen, jotta saat tehtävään liittyvän valmennuspaketin käyttöösi.

Kirjaudu

Jos sinulla on jo käyttäjätili Uranetissa, kirjaudu palveluun ja mene valikossa Palvelut -kohtaan. Syötä Pikatyöpalvelun toimeksiannossa oleva palvelutunnus ja tee tilaus. Saat sisällön työpöydällesi ja voit aloittaa valmentautumisen.

Uusi Uranet-käyttäjä? Luo tili

  • Luo tili Uranet -digialustalle täyttämällä tiedot rekisteröintilomakkeella.
  • Käytä Pikatyöpalvelun toimeksiannossa ollutta palvelutunnusta.
  • Rekisteröinnin jälkeen saat toimeksiannon palvelut käyttöösi välittömästi.
  • Voit poistaa käyttäjätunnuksesi Uranet -palvelussa milloin haluat.
  • Uranet ja Pikatyöpalvelu edellyttävät molemmat oman käyttäjätilin.
  • Käytä samaa sähköpostiosoitetta molemmissa palveluissa.

Rekisteröitymällä Uranet -palveluun käyttäjä hyväksyy Made in Internet v1.2 -käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojalausekkeen. Tavoitteenamme on ollut laatia käyttäjäystävällinen tietosuojalauseke.

Made in Internet® on Suomessa rekisteröity tavaramerkki jonka omistaja on Oy Digital Education Services Finland Ab (2682502-7). Yhtiön kotipaikka on Suomi. Made in Internet® tarkoittaa käyttöoikeutta, jonka tässä tapauksessa Uranet -palveluun rekisteröinyt käyttäjä saa haltuunsa.  Tällä lisenssillä palvelun loppukäyttäjä voi käyttää Uranet palvelua edellyttäen, että käyttö ei vahingoita palvelun mainetta, teknistä toimivuutta ja käyttäjän toiminta on lakien ja hyvien tapojen mukainen.  Oy Digital Education Services Finland Ab pidättää oikeuden muuttaa tätä lisenssisopimusta ja ilmoittaa muutoksista asiakkailleen. Made in Internet® tavaramerkin käyttö on luvanvaraista ja luvan myöntää tavaramerkin omistaja.

Made in Internet® tavaramerkin tavoitteena on julkaistavaan sisältöön liittyvä laatulupaus, jota tavoitellaan julkaistavan sisällön kontrollilla ja jakelulla Uranet -palvelussa. Uranet -alustapalvelun tarkoituksena on tuottaa kustannustehokkaista ja edullisia tietojärjestelmäpalveluita asiakkailleen, jonka tuottamisesta vastaa Oy Digital Education Services Finland Ab. Hyödynämme sisältöjien julkaisuissa Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International lisenssiä mahdollisimman laajan jakelun tavoittamiseksi.

Made in Internet® -käyttöoikeussopimuksen hyväksymällä, käyttäjä tiedostaa että Uranet palveluissa käytettyjen ohjelmistojen ja teknologioiden toimivuudesta ja toimitusehdoista vastaavat järjestelmäkomponenttien toimittajat, jotta Oy Digital Education Services Finland Ab on hankkinut. Yhtiö noudattaa toiminnassaan alihankkijoidensa toimitusehtoja (01.07.2018), ja nämä sopimusehdot ovat asiakkaiden hyödynnettävissä Made in Internet® palvelulisenssin kautta.

Made in Internet® -lisenssin ehdoilla Uranet -palveluun tallennetaan ne tiedot mitä käyttäjä julkaisee. Alustapalvelun tarjoaja ei seuraa käyttäjien liikkeitä muissa nettipalveluissa. Alusta tallentaa tietoa sen käyttäjistä silloin kun käyttäjät palvelun avulla luovuttavat tietoa alustalle reksiteröityessään, viestiessään ja käyttäessään Uranet -verkkomedioita. Datan käsittelystä vastaavat verkkomedioita käyttävät henkilöt tai yritykset omassa toiminnassaan ja sitoutuvat turvalliseen henkilötietojen käsittelyyn hyväksymällä Made in Internet -lisenssin.

Käyttäjä voi poistaa profiilinsa Uranet -alustapalvelusta itse vapaasti ilman erillistä ilmoitusta Uranet -tietohallintopalveluihin. Sen voi tehdä käyttäjän profiilissa settings -kohdassa. Käyttäjä voi määritellä oman profiilinsa näkyväksi tai näkymättömäksi profile privacy -asetuksesta.

Made in Internet® lisenssin alla julkaistua palvelua (tässä tapauksessa Uranet ) ei saa käyttää rasismiin, kiusaamiseen tai muuhun syrjintään, väkivaltaan, päihteiden käyttöön, aseisiin, terrorismiin, räjähteisiin tai seksuaalisen materiaalin julkaisemiseen. Palvelun käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin. Sääntöjen vastaisesta toiminnasta menettää palvelun käyttöoikeuden välittömästi ilman erillistä varoitusta.

Uranet alustapalvelut toimitetaan “As it is” -periaatteella, joka tarkoittaa että se on sellainen kuin se on ilman ohjelmistojen asiakas- tai käyttäjäkohtaista räätälöintiä tai tukipalvelua. Erillistä tukipalvelua ja ylläpitovastuuta voidaan hankkia tilauksesta.

Uranet -alustapalvelun kirjoitetusta koodista vastaa Oy Digital Education Services Finland tapauksissa, joissa yhtiö on itse kirjoittanut ohjelmistokoodin ja julkaissut sen Uranet -palvelussa. Muutoin Uranet -palvelu noudattaa ohjelmistotoimittajina toimivien alihankkijoiden käyttöoikeussopimuksia liittyen tietosuojaan, palvelun toimivuuteen, tietoturvaan, datan tallennukseen, käyttöön sekä ohjelmistojen virheettömyyteen ja erheettömyyteen.

Oy Digital Education Services Finland Ab tai palvelua käyttävät tahot eivät ole vastuussa alustapalveluiden saatavuudesta tai käytettävyydestä. Uranet-alustapalvelulla ei ole takuuta, ja palvelun tuottajat ja palvelua käyttävät tahot eivät ole sopimusoikeudellisessa vastuussa mahdollisista virheistä tai vikatilanteista ja niiden seurauksista. Palvelu tuotetaan as it is -mallin mukaisesti, joka tarkoittaa sitä että palvelu tarjotaan asiakkaille ja muille käyttäjille sellaisena kuin se on.

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish