URANET ®

Kaikkialle skaalautuvat Opetusympäristöt digipalveluna

kirjaudu

Käytä nykyisiä digipalveluitasi tai tilaa lisää, mikäli sinulla on Uranet -palvelutunnukset uusien digipalveluiden rekisteröintiin.

uudet käyttäjät

Jos olet uusi Uranet -käyttäjä, niin täytä rekisteröintilomake ja palvelutunnus niin saat käyttöösi sinulle tarkoitetut digipalvelut välittömästi käyttöösi.

Tällä Uranet -Superlinkillä saat käyttöösi digipalveluita.
Voit samalla tavalla jakaa omia Uranet-digipalveluita asiakkaillesi.

liiketoimintaosaamisen opintopolku

Kehitä liiketoiminta-osaamista opintopolun avulla Uranetissa. Liiketoiminnan digiloikka on koulutuspolku, joka on suunniteltu aloittaville ja toimintaansa jatkaville yrittäjille jotka tarvitsevat uusia jakelukanavia markkinoille liiketoimintansa tueksi.

Lisätietoa käyttöönotosta:

 uranet@digitaleducationservices.fi

Matkailualan osaamisympäristö

Matkailualan osaamisympäristössä voi kehittää henkilöstän ja hakijoiden osaamista vaivatta. Palvelutuottajana voi koota tarkoituksen sopivan osaamisympäristön joko vamiista digipalveluista tai mikäli sopivaa ei ole saatavana, sellaisen voi tilata julkaistavaksi Uranetissa. Osaamisympäristöä voi täydentää esimerkiksi Liiketoimintaosaamisen digipalveluilla.

Matkailualan osaamisympäristössä oppii matkailualan käytäntöjä sekä markkinoimaan matkailupalveluita kohderyhmille. Verkkovalmennukset ovat työelämälähtöisesti kehitettyjä digipalveluita, joissa on huomioitu erityisesti yrittäjyysosaaminen sekä matkailualan liiketoimintaosaamisen kehittäminen.

Oppimistavoitteena on tunnistaa itselle sopivia matkailualan ammatteja, jotka ohjaavat sinua joko omaan yritystoimintaan tai toimimaan esimerkiksi kevytyrittäjänä matkailualan yrityksille.  Saat Pohjois-Suomen ELY-keskuksen Matkailudiili -hankkeessa kehitetyn Matkailualan osaamisympäristön käyttöösi kirjautumalla Uranetiin tältä sivulta.

 

Business ICT

Business ICT -digipalveluiden avulla voi kehittää tietotekniikkalähtöistä liiketoimintaosaamista, jonka merkitys korostuu yhteiskunnan digitalisoituessa. Digipalveluiden avulla opitaan tietoisuutta ja vastuuta tietojenkäsittelyn merkityksestä sekä opitaan tekemään digitaalisten alustapalveluiden avulla liiketoimintaa.

Uranet Koulutuspalveluiden tuottajille

Digipalvelut Uranetissa tarjoavat koulutuspalveluiden tuottajille opetusympäristön, jossa ovat mukana sisällöt ja työkalut verkossa tapahtuvien valmennuspalveluiden tuottamiseen.

Aloita toiminta valitsemalla yksi tai useampi digipalvelu uranetissa. Voit jakaa tilattuja digipalveluita joko omille ohjattaville tai nimetyille opettajille, jotka voivat käyttää digipalveluita asiakkaidensa kanssa.

Uranet on maksuton sen käyttäjille. Sitä voi käyttää maksutta niin kauan aikaa kuin käyttäjätili on Uranetissa.  Koulutuspalveluiden tuottajalle ainoat kustannukset esiintyvät joko uuden digipalvelun perustamisessa tai käyttäjien lisäämisessä valitsemiinsa digipalveluun. Digipalveluita voi saada  tuottamaan perustamalla niitä muiden käyttöön ja lisensoimalla niitä eteenpäin muiden käyttöön.

kehitä ja tunnista osaamista
URANETISSA

Tilaa Verkkovalmentajan Starttipaketti. Voit aloittaa verkkokurssien ja osaamiskartoitusten tekemisen välittömästi.

Hinta vain 1200€ + alv24%. Ei muita kuluja.

Mukana 30 käyttäjän käyttöoikeudet. Hinnat ovat aina kertakustannuksia. Lisäkäyttäjiä voi tilata omaan digipalveluun edullisesti alk. 9,92€ + alv24% / käyttäjä.

Toimitusaika 1-3 päivää tilauksen käsittelystä.

Sinä ja asiakkaasi voivat päättää Uranetin käytön maksutta milloin haluat.

Verkkovalmentajan Starttipaketti (Palvelukuvaus)

Uranet®  2018 – 2020

© Oy Digital Education Services Finland Ab

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish