URANET ®

opetusympäristöt digipalveluna

uudet käyttäjät

kirjaudu uranetiin

liiketoimintaosaamisen opintopolku

Kehitä liiketoiminta-osaamista opintopolun avulla Uranetissa. Liiketoiminnan digiloikka on koulutuspolku, joka on suunniteltu aloittaville ja toimintaansa jatkaville yrittäjille jotka tarvitsevat uusia jakelukanavia markkinoille liiketoimintansa tueksi.

Lisätietoa käyttöönotosta:

 uranet@digitaleducationservices.fi

Matkailualan osaamisympäristö

Matkailualan osaamisympäristössä voi kehittää henkilöstän ja hakijoiden osaamista vaivatta. Palvelutuottajana voi koota tarkoituksen sopivan osaamisympäristön joko vamiista digipalveluista tai mikäli sopivaa ei ole saatavana, sellaisen voi tilata julkaistavaksi Uranetissa. Osaamisympäristöä voi täydentää esimerkiksi Liiketoimintaosaamisen digipalveluilla.

Matkailualan osaamisympäristössä oppii matkailualan käytäntöjä sekä markkinoimaan matkailupalveluita kohderyhmille. Verkkovalmennukset ovat työelämälähtöisesti kehitettyjä digipalveluita, joissa on huomioitu erityisesti yrittäjyysosaaminen sekä matkailualan liiketoimintaosaamisen kehittäminen.

Oppimistavoitteena on tunnistaa itselle sopivia matkailualan ammatteja, jotka ohjaavat sinua joko omaan yritystoimintaan tai toimimaan esimerkiksi kevytyrittäjänä matkailualan yrityksille.  Saat Pohjois-Suomen ELY-keskuksen Matkailudiili -hankkeessa kehitetyn Matkailualan osaamisympäristön käyttöösi kirjautumalla Uranetiin tältä sivulta.

 

Business ICT

Business ICT -digipalveluiden avulla voi kehittää tietotekniikkalähtöistä liiketoimintaosaamista, jonka merkitys korostuu yhteiskunnan digitalisoituessa. Digipalveluiden avulla opitaan tietoisuutta ja vastuuta tietojenkäsittelyn merkityksestä sekä opitaan tekemään digitaalisten alustapalveluiden avulla liiketoimintaa.

Uranet Koulutuspalveluiden tuottajille

Digipalvelut Uranetissa tarjoavat koulutuspalveluiden tuottajille opetusympäristön, jossa ovat mukana sisällöt ja työkalut verkossa tapahtuvien valmennuspalveluiden tuottamiseen.

Aloita toiminta valitsemalla yksi tai useampi digipalvelu uranetissa. Voit jakaa tilattuja digipalveluita joko omille ohjattaville tai nimetyille opettajille, jotka voivat käyttää digipalveluita asiakkaidensa kanssa.

Uranet on maksuton sen käyttäjille. Sitä voi käyttää maksutta niin kauan aikaa kuin käyttäjätili on Uranetissa.  Koulutuspalveluiden tuottajalle ainoat kustannukset esiintyvät joko uuden digipalvelun perustamisessa tai käyttäjien lisäämisessä valitsemiinsa digipalveluun. Digipalveluita voi saada  tuottamaan perustamalla niitä muiden käyttöön ja lisensoimalla niitä eteenpäin muiden käyttöön.

Uranetissa voit kehittää osaamistasi verkossa digipalveluna. Saat digipalvelut helposti käyttöösi joko rekisteröitymällä tällä sivulla tai voit kirjautua palveluun ja tilata digipalvelut Uranetissa. Saat koulutuspalveluiden tuottajalta palvelutunnukset digipalveluiden käyttöönottoon.

Voit käyttää Uranetia, vaikka kouluttajat tai koulut vaihtuisivatkin. Sinun saavuttamasi tulokset ja verkostot säilyvät Uranetissa myöhempää käyttöä varten. Voit aloittaa ja päättää Uranetin käytön milloin tahansa. Uranetin käyttö ei maksa sinulle mitään, vaikka koulutuksesi olisi päättynyt.

Tee oma oppimisympäristö valitsemalla digipalvelut ja aloita opettaminen missä tahansa, milloin tahansa, kenelle tahansa.  Voit tilata käyttöösi heti valmiita oppimisympäristöjä opetuskäyttöön jotka sisältävät digipalveluita. Valitsemalla yhden tai useamman digipalvelun muodostuu yksityinen opetusympäristö Uranetiin. Edes opetussisältöjä ei tarvitse välttämättä tehdä edistyksellisen Uranet-digialustan ansiosta. Opetuksen voi aloittaa tilauksen jälkeen jakamalla verkko-osoitteen ja palvelutunnukset käyttäjäryhmälle. 

Toiminta-ajatus

Uranet muutaa koulutuksen skaalautuvaksi digipalveluksi. Tämä on mahdollista, koska Uranetin digipalveluissa on verkkovalmennustyökalut sisäänrakennettuna ohjaajille ja ohjattaville. Uranetin digipalvelu voi olla verkkokurssi., oppimistehtävä, lukuaineisto, keskusteluryhmä tai kaikki nämä yhdessä. Uranetin digipalvelut voidaan kääntää useille eri kielille, jolloin niitä on helppo käyttää myös kansainvälisesti. Kerran julkaistua digipalvelua ei tarvitse tehdä uudestaan. Tavoitat helposti Uranetin käyttäjät myös vastaisuudessa Uranetin avulla ja ohjattavat hyötyvät, koska heidän käyttöoikeus Uranetiin säilyy vaikka koulutus päättyisikin jossain vaiheessa.

Uranet on ainutlaatuinen uuden sukupolven digialusta, joka tuo koulutuspalveluiden tuottamiseen yhteiskäyttöisyyden hyödyt ennennäkemättömällä tavalla. Uranet tekee kerralla organisaatiokohtaiset verkkovalmennusjärjestelmät vanhanaikaiseksi.

Uranet on maksuton digialusta. Tämä tarkoittaa, ettei Uranetissa ole kiinteitä kustannuksia. 

Tutustu Uranet -tuotteisiin verkkosivuiltamme.

Uranet®  2018 – 2020

© Oy Digital Education Services Finland Ab

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish