URANET®
Digipalveluiden

URANET ® -digipalvelut tuovat uusia mahdollisuuksia

Uranet® on uskomattoman tehokas alusta verkkovalmennuspalveluiden tuottamiseen. Uranetin tekee ainutlaatuiseksi sen digipalveluiden rajattomat mahdollisuudet skaalautua.  Digipalveluita voidaan skaalata eri käyttötarkoituksiin, eri käyttäjäryhmille tai sen ympärille voidaan rakentaa kokonaisia kouluttajaketjuja ilman IT-työtä. Uranet®-digipalvelua voidaan käyttää missä tahansa ja kenen tahansa kouluttajan toimesta. Digipalvelun kehittäjä päättää, ketkä kouluttajat voivat digipalvelua käyttää ja mihin hintaan.

Digipalvelu ei katoa, siihen voi lisätä kapasiteettia vuosienkin päästä. Käyttäjät saavat käyttöönsä maksuttoman Uranetin rajattomaksi ajaksi. Uranet®-käyttäjät voivat tilata valmennuspalveluita keneltä tahansa Uranet®-valmentajalta.

Palveluiden kehittäminen

Verkkovalmennuspalvelut ovat sisältöjä, joita kehitetään maksuttomassa palveluntuottajat.fi -portaalissa. Palvelut voivat olla verkkokursseja, keskustelualueita, harjoitustehtäviä, videoita tai mitä tahansa, joka sopii tarkoitukseen. Palveluita voi kehittää joko yksin tai yhdessä. Kehitetty palvelu on monikäyttöinen eikä se katoa Uranetista sillä se säilyy uudelleen käyttöä varten.

Kehitettävät palvelut saa käyttöönsä tilaamalla käyttäjäkapasiteettia. Kustannus on aina kertakustannus ja se on helppo laskea. IT-kuluja ei ole. Uranet® on maksuton digialusta.

Tuotteet, palvelut ja hinnasto

Palveluntuottajat.fi on maksuton Uranet-digipalveluiden kehitysympäristö. Kehitysympäristön saa käyttöön rekisteröitymällä palveluntuottajaksi. Kehitysympäristössä tuotetut digipalvelut saa tuotantokäyttöön tilaamalla käyttäjäkapasiteettia.

Digipalvelut Uranetissa tuovat uusia mahdollisuuksia.

Digipalvelu on heti käyttövalmis. Se toimii vuosienkin päästä.

Tilaamalla käyttäjäkapasiteettia voi digipalvelun antaa käyttöön Uranet-avaimilla kenelle tahansa, koska tahansa ja missä tahansa.

 

Digipalveluiden kehittämisen voi aloittaa maksuttomassa palveluntuottajat.fi -portaalissa.

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish