OPI ENGLANTIA VERKOSSA

TÄMÄ ON DIGITAALINEN OPETUSMEDIA ENGLANNIN KIELEN HARJOITTELUUN

Kirjaudu

Onko sinulla jo Uranet® –tunnukset?

Pääset käyttämään digitaalisia opetusmedioita kirjautumalla palveluun ja tilaamaan ne itsellesi.

Luo uusi tili

Tämän digitaalisen opetusmedian käyttöönottoon tarvitset käyttöoikeudet. Voit hankkia sellaisen verkkokaupastamme. Rekisteröinti on nopea ja yksinkertainen toimenpide.

Osta media

Ostamalla median saat siihen käyttöoikeudet kertamaksulla, joka on voimassa toistaiseksi. Saat sen jälkeen sähköpostin, jolla voit ottaa median käyttöösi.

Opetusmedian toimitus

Paina tällä sivulla nappia “Osta media” jonka jälkeen sinut ohjataan Holvin verkkokauppaan.

Valitse ensin montako käyttöoikeutta haluat medialle hankkia. 

Lisää kaupassa tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan. Maksu on kertamaksu.

Voit maksaa joko Visalla tai verkkopankissa.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostin ostoksesta. Mukana on linkki ja tunnukset millä saat median käyttöösi. Voit lopettaa palvelun käytön koska haluat sekä poistaa tiedot palvelusta itse. Tilaamasi media on voimassa toistaiseksi, kuitenkin vähintään kolme kuukautta ostopäivästä.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttöoikeus rekisteröidään www.uranet.fi -palvelun käyttäjäprofiiliin tilauksen yhteydessä. Tässä digitaalisessa opetusmediassa on lopputesti. Sitä voi yrittää tehdä kaksi kertaa. Medioihin liittyy aihekohtaisia oppimistehtäviä. Tulokset testeistä saat heti käyttöösi. Hyvin suoritetusta lopputestistä saa todistuksen.

Digitaaliset opetusmediat toimitetaan Made in Internet v1,2 -lisenssillä Uranet -palvelussa.

Katso opetusmedian runko tästä linkistä.

Englannin kertauskurssin sisältö

AIKAMUODOT

Aikamuodoissa käydään läpi preesens, imperfekti, perfekti, pluskvamperfekti ja futuuri. Lisäksi mukana on be-going-to -rakenne. Jokainen aikamuoto on oma oppimistapahtumansa. Niihin kuuluu mukaan verkkotehtäviä, saat tulokset tehtävistä välittömästi. Voit harjoitella tehtäviä moneen eri kertaan ja näet myös tulokset miten olet onnistunut tehtävissä.

LAUSERAKENTEET

Lauserakenteissa harjoitellaan sanajärjestyksiä. Mukaan tulee monivalintatyyppisiä verkkotehtäviä, joista saat tulokset käyttöösi heti. Voit myös palata sisältöön ja jatkaa harjoittelua. Näet myös tulokset miten olet onnistunut tehtävissä. Verkkotehtävät havainnollistavat käytännönläheisesti englannin kielen perusrakenteita ja voit arvioida niiden avulla oman tasosi.

KONDITIONAALI

Englannin kielen konditionaalissa käydään läpi 1. ja 2. konditionaali. Mukana myös kätevät harjoitteet kuten kaikissa muissakin tehtävissä.

ARTIKKELIT JA PREPOSITIOT

Sisällössä käydään läpi, kuinka käytetään a-, an- ja the -artikkeleita. Myös prepositioiden perusharjoitteet ovat mukana. Mukana tehtävät.

LOPPUKOE JA TODISTUS

Loppukokeessa voi mitata sinun tämän hetkistä taitoasi (1. harjoituskerta) ja todentaa opittua (2. harjoituskerta). Saat todistuksen opitusta.

ENGLANNIN KIELIOPPI JA RAKENTEET

OPISKELE ENGLANTIA VERKOSSA. SAAT KÄTEVÄSTI KÄYTTÖÖN HARJOITUKSET JA MATERIAALIN MINKÄ AVULLA VOIT OPISKELLA ENGLANTIA. LAAJUUS 12 OPPIMISTAPAHTUMAA JA LOPPUKOE. HYVIN SUORITETUSTA KOKEESTA SAAT TODISTUKSEN.
UUSI

 

TÄMÄN DIGITAALISEN PALVELUN

FUNLINGUALLE TUOTTI

Oy Digital Education Services Finland Ab

Tietokatu 6 94600 Kemi Digipolis
tilaa@uranet.fi

olet nyt englannin kielen OSAAMISYMPÄRISTÖssä.
voit aloittaa opiskelun rekisteröitymällä koodin avulla.

Lisenssi 2018 Uranet by

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish