OSAAMISYMPÄRISTÖ

TIETOHALLINTOPALVELUIDEN OSAAMISYMPÄRISTÖ FORDIONEN ASIAKKAILLE

KIRJAUDU

Onko sinulla jo Uranet® –tunnukset?

Pääset käyttämään digitaalisia opetusmedioita kirjautumalla palveluun ja tilaamaan ne itsellesi.

LUO UUSI TILI

Fordionen osaamisympäristöön tarvitset käyttäjätunnuksen. Sen saa käyttöönsä Fordionen palvelukoodilla. Saat digitaaliset opetusmediat heti käyttöösi rekisteröitymisen jälkeen.

Aloita osaamisen kehittäminen tilaamalla tunnukset osaamisympäristöön Fordionen asiantuntijoilta. Saat käyttöösi Fordionen digitaaliset opetusmediat.
 

TILAA PALVELUTUNNUKSET FORDIONEN OSAAMISYMPÄRISTÖÖN.

FORDIONE OY

TIETOTURVATAITOJEN OSAAMISKARTOITUS DIGITAALISENA OPETUSMEDIANA
UUSI

Tuotteet

TIETOTURVALLISUUDEN TOIMINNANOHJAUS

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus turvaa liiketoimintakriittiset asiat. Palvelun avulla tietoturvaan liittyviä toimenpiteitä saadaan optimoidusti suunnattua juuri oikeisiin prosesseihin ja toimintoihin. Tietoturvallisuuden toiminnanohjaus perustuu osaamisen kehittämiseen verkko-oppimista hyödyntämällä. Tietoturvallisuuden toiminnanohjauksen saat käyttöösi kirjautumalla osaamisympäristöömme tältä sivulta.

TIETOTURVALLISUUDEN OSAAMISKARTOITUS

Digitalisoituminen on jatkuvasti käynnissä oleva prosessi, joka merkitsee ihmisten, palveluiden, laitteiden ja ilmiöiden keskinäistä verkottumista toisiinsa. Missä on verkko, siellä on myös digitalisaatio, algoritmit ja tietotekniikka läsnä. Koneet korvaavat inhimillistä toimintaa yhä enemmän. Lähestymme digitalisaatiota turvallisuuden näkökulmasta. Osaamiskartoituksella voi helposti tunnistaa oman tietoisuutensa tästä ilmiöstä.

ORGANISAATION TIETOTILINPÄÄTÖS

Tietotilinpäätös on tehokas tapa kerätä tarvittavat tiedot yhteen ja täyttää asetuksen osoitusvelvoite. Tietotilinpäätös osoittaa kuinka tietosuoja toteutuu organisaation ydintoiminnoissa ja toimii työkaluna tietosuoja-asetukseen valmistautumisessa. Tietotilinpäätös hyödyntää verkko-oppimista ja johon analytiikkamme perustuu. Organisaation tietotilinpäätöksen saat käyttöösi kirjautumalla osaamisympäristöömme tältä sivulta.

olet nyt FORDIONEn OSAAMISYMPÄRISTÖssä.

ALOITA OSAAMISEN KEHITTÄMINEN
digitaalisilla opetusmedioilla FORDIONEN OSAAMISYMPÄRISTÖSSÄ.

Lisenssi 2018 Uranet by

 

Kehitä ja arvioi osaamista tilaamalla  digitaalisten opetusmedioiden julkaisuja omaan osaamisympäristöön.

Oy Digital Education Services Finland Ab  Tietokatu 3 94600 Kemi Digipolis
tilaa@uranet.fi | +358 44 3396006

en_USEnglish
fiSuomi en_USEnglish