URANET® DIGIPALVELUT

TERVETULOA DEMOTARKOITUKSEEN SUUNNATULLE PALVELUSIVULLE URANETISSA

  • Tämä on esimerkki Uranetin palvelusivusta, jollaisen digipalvelun tilaaja voi saada käyttöönsä.
  • Palvelusivu julkaistaan Uranetin osoiteavaruuteen, esim. www.uranet.fi/yrityksennimi
  • Palvelusivulta voidaan ottaa tilaajan digipalvelut käyttöön Uranetissa
  • Palvelusivu voidaan  räätälöidä halutun yritysilmeen mukaisesti
  • Palvelusivu on täydentävä palvelu tilaajan omille verkkosivuille

Kirjaudu Uranetiin

Tilaajan asiakkaat tai asiakkaiden asiakkaat saavat heille kohdennut Uranet-digipalvelut käyttöön tilaajakohtaiselta palvelusivulta.

Jos käyttäjillä on Uranet -tunnus, niin he voivat kirjautua sisään ja tilata sen jälkeen palvelutunnuksella digipalveluita käyttöönsä.

Luo tili

Tilin luovat uuden Uranetin käyttäjät. Mikäli henkilöllä ei ole käyttäjätiliä Uranetissa, hän saa tilin käyttöönsä rekisteröitymällä ja kirjaamalla palvelutunnuksen.

International features

It is possible to translate digital services into several languages. Just click the flag on right down corner and select the desired language. User interface and the service content is immediately available on the desired language.

You can test it and see how it works. Demo translations are machine translated and not perfect.

Turvallinen aloittaminen

Käyttöönotto on helppoa ja riskintöntä, sillä teknologia, ominaisuudet ja prosessit ovat valmiina. Ainoa kehitystyö on kertaluonteinen, jossa luodaan sisältö digipalvelun tilaajalle perustamisvaiheessa. Digipalvelun tilaaja voi tuottaa sisällöt itse tai sen voi tuottaa tilaajan nimeämä kolmannen osapuolen toimija.

Tiedotteiden julkaiseminen palvelusivuilla

business
Hankiworks

Pikatyöpalvelu avattu

Mitä on Pikatyöpalvelu? Pikatyöpalvelu on erityisesti kevytyrittäjille ja lyhyisiin keikkatöihin suunnattu palvelu. Sen avulla on todella nopeaa etsiä töitä ja

Read More »
business
Artikkelijulkaisut Helsinki

Starttiraha auttaa yrittäjän alkuun

Starttiraha on valtion myöntämää harkinnanvaraista tukea päätoimiselle uudelle yrittäjälle. Starttirahalla helpotetaan yrittäjän toimeentuloa sinä aikana, jonka yritystoiminnan käynnistäminen ja vakiinnuttaminen

Read More »

Käyttö Uranetin ulkopuolisissa palveluissa

Täydennä omia verkkopalveluita digipalveluilla

Uranetin digipalvelut on helppo liittää osaksi muita digipalveluita, koska niiden käyttöönotto on erittäin helppoa. Esimerkiksi verkkovalmennus muuttuu monikäyttöiseksi digipalveluksi, jolla on monta käyttötarkoitusta ja jotka voidaan ottaa käyttöön missä tahansa.

Esimerkki digipalvelun sisällöstä

Aiheen avulla voit tunnistaa oman ideasi toteuttamiskelpoisuutta ja pohtia, puuttuuko siitä mitään oleellista. Yritysidean läpikäyminen ohjatusti verkkovalmennuksessa auttaa yritysidean toteuttamisessa.

Liiketoimintasuunnitelmalla (LTS) tarkoitetaan kirjallista suunnitelmaa liiketoiminnasta. Verkkovalmennus auttaa sinua kirjoittamaan liiketoimintasuunnitelman. Sitä tarvitaan esimerkiksi rahoituksen hakemisessa. Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma kannattelee yritystoimintaa jatkossakin.

Millaisille markkinoille olet yritystäsi perustamassa? Asia, joka ei ole nykyisessä verkottuneessa maailmassa läheskään aina itsestään selvyys. Yrittäminen on viime kädessä myyntityötä, joka vaatii resursseja. Verkkovalmennuksessa autamme sinua hahmottamaan yrityksen markkinat ja auttaa pohtimaan ratkaisuja myynnin edistämiseksi. 

Yhtiömuodolla on merkitystä, ei pelkästään yrittäjälle itselleen vaan koko yrityksen tulevaisuudelle. Yhtiömuodon valinnalla voit vaikuttaa riskeihin, mutta myös yrityksen kasvumahdollisuuksiin sekä toimintamalleihin. Käymme keskeisimmät yhtiömuodot läpi valmennuksessa pienen harjoitustehtävän kera.

Yrityksen toiminnan käynnistäminen on tehty helpoksi, mutta siihenkin vaikuttavat eri asiat. Eri yhtiömuodot vaativat erilaisia toimenpiteitä, jotka yritystä perustettaessa on huomioitava. Opit valmennuksen avulla perustamaan yrityksen ja tekemään oikeat toimenpiteet. Tämä auttaa sinua myös hahmottamaan, mitä yrityksen toiminnan pyörittäminen vaatii omistajiltaan.

Yrittäjällä on myös oikeus sosiaaliturvaan, mikäli yritystoiminnassa esiintyy haasteita. Verkkovalmennuksessa opit hyödyntämään sosiaaliturvaa yrittäjänä tarpeen tullen.

Aloittavat yritykset tarvitsevat usein ulkoista rahoitusta toiminnan käynnistämiseen. Verkkovalmennuksessa saat tietoa ulkoisen rahoituksen mahdollisuuksista ja eri rahoituslähteistä.

Yritystoimintaan liittyy oleellisena osana yrityksen talouden hallinta, talouden suunnittelu ja verotus. Tässä osiossa opit tunnistamaan oleelliset asiat ja toimimaan sen mukaisesti yrittäjänä. Aiheessa käydään keskeiset käsitteet läpi, joka auttaa yritystoiminnan johtamisessa.

Tuloverotuksessa käydään läpi yrityksen veovelvollisuudet ja verojen määräytymisen perusteita henkilöyhtiöille ja osakeyhtiöille.

Digipalvelut tuovat mediamaisen käyttökokemuksen osaksi digipalveluiden tilaajien palvelutarjontaa.

Lisätietoa digipalveluiden käyttöönotosta Uranetissa

Oy Digital Education Services Finland Ab

uranet@digitaleducationservices.fi

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish