Yrittäjävalmiudet BUS002A1

Digitaalinen opetusmediaLähdetiedotMedian julkaisutiedot
Yrittäjävalmiudet

1. Suomen Uusyrityskeskus ry. Perustamisopas alkaville yrittäjälle (2017)

2. Clipartix.com

Oy Digital Education Services Finland Ab

Tämä digipalvelu on tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät yrityksen perustamista. Sen sisältö perustuu pääosin Suomen Uusyrityskeskus ry:n julkaisuun “Perustamisopas alkaville yrittäjälle” (2017), johon olemme saaneet luvan käyttää aineistoa. Yrittäjävalmiuden digipalvelusta Uranetissa on hyötyä myös jo toimiville yrittäjille, koska siinä on viimeisimmät tiedot ja lainsäädäntömuutokset muun muassa yrityksen verotuksesta, rahoituksesta, toimiluvista, työnantajavelvoitteista, kirjanpidosta sekä yrittäjän eläke- ja työttömyysturvasta.

Yrittäjyys mahdollistaa itselle mieluisten valintojen tekemisen. Se on monelle mielekkäin tapa tehdä työtä ja ansaita. Usealle se on kokonainen elämäntapa, josta olisi vaikea luopua. Yrittämisessä kiehtoo yrittämisen vapaus. Yrittäminen voi tarjota onnistuessaan mahdollisuuden olla oman itsesi herra.


Yrittäjän tarina: Kyrö Distrillery

Yrittäminen voi luoda hienoja menestystarinoita, jotka muuten eivät ole mahdollisia. Kyrö Distrillery on yksi menestystarina, joka kertoo yhtiön tarinan.

 

 


Uranet Forums

(2)

 

Ohje

Aloita valitsemalla moduuli jota haluat opiskella. Parhaan käyttökokemuksen saat kun olet valinnut suomenkieliset asetukset. Sen saat kliksauttamalla ruudussa kieliopastinta ja valitsemalla suomen kielen.


 

en_USEnglish