Omia palveluita Uranetiin?

Tiesitkö, että käytät parhaillaan innovatiivista ja monipuolista Uranet® -digialustaa. Toivottavasti olet pitänyt käyttökokemuksesta. Uranet® on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja vaivattomaksi tarjota palveluita kenelle tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa.

Uranetissa palvelut voivat sopia moneen käyttöön. Palveluita on hyödynnetty verkkovalmennuksessa, rekrytoinnissa, tapahtumien järjestämisessä, yrityskoulutuksissa ja jäsenetupalveluiden tarjoamisessa. Tämä on mahdollista, koska Uranetissa ei ole kuukausikustannuksia ja se on maksuton digialusta käyttäjilleen. Uranetissa voi tilata palveluita helposti keneltä tahansa palveluntuottajalta.

Teidänkin organisaatio voi ottaa käyttöön Uranetin mahdollisuudet helposti perustamalla omia palveluita ja tilaamalla älykoodeja palveluiden käyttöönottoon. Olemme laatineet ohjeet, kuinka rekisteröityä palveluntuottajaksi ja aloittaa palveluiden kehittäminen.

 

Opas kehittäjätunnusten käyttööonottoon palveluntuottajille:

https://desfin.ocloud.de/index.php/s/gaLzBk3sFbJGr7H

 

Palveluntuottajaksi rekisteröityminen:

Palveluntuottajana saa välittömästi käyttöönsä maksuttomat työkalut palveluiden kehittämiseen.

Avaa palveluntuottajan tunnus täällä: www.palveluntuottajat.fi/signup

 

Tervetuloa rajattomien mahdollisuuksien Uranetiin!

en_USEnglish