uutta uraa alustataloudessa

osallistu ja kehitä taitojasi alustataloudessa.seuraava ohjaustapahtuma alkaa:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
"Alustatalous on muutakin kuin ruokalähettipalveluita tai taksikyytejä. Ohjaustapahtumassa tutustutaan alustatalouden vaihtoehtoihin. Rekisteröidy yhteyshenkilöltä saamallasi palvelutunnuksella tapahtumaan."
Tuomo Ryynänen
Tuottaja

Liity mukaan

Rekisteröidy valmennuspalvelun käyttäjäksi. Tarvitset siihen palvelutunnuksen, jonka saat ohjaajaltasi. Täytä lomake ja syötä saamasi palvelutunnus rekisteröintilomakkeelle.

Kirjaudu

Jos sinulla on Uranet-käyttäjätunnukset, niin kirjaudu palveluun. Tilaa sitten valmennuspalvelut käyttöösi syöttämällä palvelutunnus järjestelmään.

Alustatalouden valmennuspalvelut

Uutta uraa kohti alustataloudessa!

Opi toimimaan alustataloudessa tehokkaasti ja tuottavasti. Kerromme kaikki mitä sinun pitää tietää ryhtyessäsi aktiiviseksi toimijaksi alustataloudessa.

Jotta alustataloutta ymmärtää, on hyvä hankkia myös liiketoimintaosaamista. Kätevillä, mukana tulevilla verkkovalmennuspalveluilla voit aloittaa osaamisen kehittämisen välittömästi.

Alustatalous tarjoaa suuria mahdollisuuksia alan toimijoille – myös sinulle. Meidän kanssamme saat käsityksen eri mahdollisuuksista ja löydät kenties itsellesi sopivan toimintamallin.

URANET®
ELINIKÄISTÄ OPPIMISTA VERKOSSA.

Digital Education Services Finland © 2018 - 2021

en_USEnglish
fiSuomi zh_CN简体中文 sv_SESvenska ru_RUРусский en_USEnglish